Arkaos - Grand VJ 2

BESCHIKBAAR
Bel ons op +32 (0)16 23 09 68 voor meer info.
Op voorraad
SKU:
50223
€ 477,95
GrandVJ richt zich op de behoeften van beginners en veeleisende VJ's en DJ's evenals muzikanten, visuele kunstenaars, filmmakers en anderen die een hulpmiddel voor real-time videomixing zoeken.

Krachtige video wordt eenvoudig
Maleipuleer, trigger en meng videoclips, animeer teksten of livecamera's op vrijwel dezelfde manier waarop muziek gemengd wordt om een spectaculaire visuele show te creëren. GrandVJ kan tot 8 lagen mengen met een grote bibliotheek aan video-effecten en geluidsgestuurde videogeneratoren.

Werkt met alle installaties
GrandVJ draait op zowel PC als Mac en accepteert alle normale video- en afbeeldingsformaten. Zijn intuïtieve interface verandert uw keyboard in een super controller waarmee u zo door de functies loopt. Wilt u nog meer? De leermodus van de GrandVJ maakt het een makkie om uw MIDI-controller te installeren. Vastkoppelen en beginnen maar!

Zo makkelijk als 1, 2, 3...
GrandVJ kan zeer gemakkelijk aangepast worden aan de gewenste installatie van elke gebruiker. De interface kan snel aangepast worden aan uw eigen behoeften en voorkeuren. Een mapstructuur voor MIDI-controllers opzetten is een makkie dankzij de nieuw MIDI-leermodus, verder kunt u zelfs vooraf gedefinieerde instellingen voor specifieke MIDI-controllers importeren.

Ondersteunt bijna alles
Aan de mengkant bevat de GrandVJ een bijgewerkte ArKaos-effectenbibliotheek met een lange lijst geautomatiseerde videogeneratoren. GrandVJ biedt ook uitgebreide ondersteuning voor verschillende soorten media, waaronder de meeste video- en afbeeldingsformaten, flash-tekst en -animaties en meerdere camerabronnen.

Wat beeldmateriaal nodig?
Het softwareprogramma dat u van deze website kunt downloaden bevat een aantal video-loops om mee te beginnen.. Ok, u heeft een hogere kwaliteit nodig? De verpakte versie bevat een extra DVD met 2,8 GB hoogwaardig beeldmateriaal die u zo met de software kunt mengen.

Deze extra loops zijn exclusief beschikbaar met de doos en kunnen niet afzonderlijk verkregen worden, ze zijn speciaal voor VJ'ing-doeleinden gemaakt door professionele VJ's en visuele artiesten wereldwijd. Voor meer informatie kunt u de artiestenpagina van de GrandVJ bekijken.

Hoge prestaties voor zowel PC en Mac
Onder de motorkap maakt de GrandVJ gebruik van een geavanceerde multi-threaded hardware-versnelde grafische engine die meerdere schermen en video in hoge resoluties ondersteunt. Zoals alle ArKaos-producten draait de GrandVJ op zowel PC als Mac.
Meer informatie
Merk Arkaos
EAN 8717748185945