Arkaos - GrandVJ XT

BESCHIKBAAR
Bel ons op +32 (0)16 23 09 68 voor meer info.
Op voorraad
SKU:
50233
€ 543,29
GrandVJ XT is een "uitgebreide" versie van de GrandVJ 2 die deskundige functies toevoegt, zoals de Video Mapper-versie, waarmee projectiekartering en geavanceerd beheer van meerdere schermen mogelijk is. GrandVJ XT kan laag- of celuitvoer naar virtuele "oppervlakken" in de VideoMapper-extensie sturen. Deze oppervlakken kunnen worden geschaald, vervormd en aan elke fysieke output worden toegewezen.
Eén output kan een full screen visual of een compositie van verschillende gemapte visuals weergeven, zodat u eenvoudig complexe visuele composities kunt maken op een set LED-schermen - zelfs met verschillende resoluties - of gewoon output naar een videoprojector en de oppervlakken vervormen om ze over elk fysiek volume (zoals objecten of gebouwen...) te laten stromen.
Maleipuleer, triggeren en mixen van videoclips met geluid, geanimeerde tekststrings of live camera's op dezelfde manier als het mixen van muziek om een spectaculaire audiovisuele show te creëren. GrandVJ XT kan tot 16 lagen mengen met een uitgebreide bibliotheek van video-effecten, overgangen en geluidsgestuurde visuele generatoren.
De A/B crossfading-modus met onafhankelijke preview maakt het ongelooflijk flexibel om live uit te voeren, en de Browser Preview-functie stelt je in staat om visuals, effecten, overgangen en bronnen te bekijken voordat je ze naar de output stuurt, net zoals een DJ zijn volgende track in zijn koptelefoon previews geeft.
GrandVJ XT draait op zowel PC als Mac en accepteert alle gangbare video- en beeldformaten. Dankzij de intuïtieve interface kun je van je toetsenbord een supercontroller maken voor het ritsen door de functies.
Meer nodig? De leermodus van de GrandVJ XT maakt het een fluitje van een cent om elke MIDI-controller in te stellen en met ondersteuning voor het netwerkgebaseerde OSC-protocol kun je de GrandVJ XT zelfs bedienen met een iPhone of iPad. Sluit hem aan en start de show!

Deze software werkt op de volgende besturingssystemen:
- Windows 7, 8 en 10
- Mac OS van 10.13 tot 10.15
(Opmerking: Mac OS 11 en hoger of M1/M2/M3-chips worden NIET ondersteund)
Meer informatie
Merk Arkaos
EAN 8717748455482