Pioneer DJ CDJ-2000NXS2

Pro-DJ multiplayer met audio-ondersteuning met hoge resolutie.

€ 2 299,00 2 099,00 incl. BTW Op voorraad

Meer info

VERFIJND, REMASTERED, HERBOREN
De CDJ-2000NXS2 heeft alle beste functies van zijn voorganger – de CDJ-2000NXS – geërfd en zet een enorme stap voorwaarts. We hebben een groter meerkleurig touchscreen met qwertytoetsenbord en zoekfilters toegevoegd om je te helpen tracks sneller te selecteren. 2 sets van 4 Hot Cues geven je meer creatieve vrijheid, terwijl je dankzij de 96 kHz/24-bit-geluidskaart en ondersteuning voor FLAC/Apple Lossless Audio (ALAC) formaten met een hogere resolutie kunt gebruiken.

Download de rekordbox™-software of de rekordbox-app om je sets voor te bereiden, of gebruik de HID-ondersteuning om andere dj-software te gebruiken zonder control disk.

VERBETERD GELUIDSDESIGN
Voor het best mogelijke clubgeluid hebben we een 96 kHz / 24-bit geluidskaart toegevoegd en de digitale signaalverwerking (DSP) en Digital Out verbeterd. De analoge ruis wordt tot een minimum door een hoogstaande 32-bits D/A-converter en een aparte analoge stroomtoevoer. Een kraakheldere audio in hoge resolutie wordt ondersteund voor FLAC, Apple Lossless Audio (ALAC), en voor MP3, WAV, AAC en AIFF.

GROOT AANRAAKSCHERM
Het kleurenaanraakscherm van 7 inch biedt je een instinctieve controle van al je favoriete kenmerken. Het geeft alle info die je nodig hebt weer, inclusief Wave Zoom, Needle Countdown, Phase Meter, en nog veel meer. De Keyword Search en Track Filter-modi helpen je sneller te bladeren en nummers te selecteren, voor een optreden zonder zorgen.

8 HOT CUES
Stel in rekordbox cuepunten in en personaliseer hun kleuren. Met twee rijen van vier kleurgecodeerde verlichte Hot Cues kan je vooraf ingestelde cuepunten met één vingertik activeren.

PERFECT OP DE BEAT
Quantize klikt cues en loops vast aan de rekordbox-beatgrid, voor betrouwbare prestaties, elke keer opnieuw.

VOEG EEN DDJ-SP1 TOE
Voeg de DDJ-SP1 toe aan je opstelling, voor toegang tot nog meer kenmerken. Sluit hem gewoon aan met een USB-kabel en controleer tot 4 CDJ-2000NXS2's met Pro DJ Link.

PRO DJ LINK
Met Pro DJ Link kan je tot 4 spelers of laptops aansluiten met een eenvoudige LAN-verbinding. Combineer dit met rekordbox, en je krijgt meteen toegang tot nummerinfo en geavanceerde performancekenmerken, zoals Beat Sync, Beat Countdown, Beat Jump en Phase Meter.

WEES VOORBEREID
Volledig compatibel met onze gratis rekordbox™ muziekbeheersoftware om je te helpen je muziek te beheren, nummers voor te bereiden en een naadloze set te draaien.

REKORDBOX DJ
Je kunt dit product gebruiken om de rekordbox dj-software te bedienen. rekordbox dj is een Plus Pack voor rekordbox dat je toegang biedt tot alle performancekenmerken, zoals Hot Cues, Sampler, Slicer, Sound Colour FX, Beat FX, Beat Jump en Pad FX. Koop gewoon rekordbox dj, activeer je licentiesleutel, en begin te DJ'en.

NEEM EEN BINNENWEGJE
De snelkoppelingsknop biedt je rechtstreeks toegang tot de Bladermodus en My settings op het aanraakscherm van de speler.

DRIEPOSITIEHENDEL
Tik gewoon op de driepositiehendel om Slip Reverse, Forward en Reverse in te schakelen.

MEMORY CUE
Stel je cues in rekordbox in, en geef ze een naam en een kleurcode (bijvoorbeeld 'mijn uitsplitsing'). Je krijgt meteen toegang tot die informatie op het scherm van de speler.

MY SETTINGS
Neem je voorkeurinstellingen met je mee, waar je ook speelt. Sla je instellingen en nummers op op een USB-stick, een SD-kaart, een smartphone of een tablet, sluit die aan op de hardware, en laad je instellingen onmiddellijk op samen met je nummers.

BEAT JUMP
Gebruik Quantized Beat Jump om 1, 2, 4, 8 of 16 beats naar achteren of naar voren te springen vanaf de huidige afspeelpositie.

TRAKTOR HID-CONTROLE
Deze unit ondersteunt USB-HID-controle van de TRAKTOR PRO 2 DJ-software van Native Instruments, zodat je geen controledisk nodig hebt. Kom meer te weten over het Pioneer DJ Certified-programma.

Serato DJ PRO
Deze speler ondersteunt USB-HID-controle van de Serato DJ Pro-software, zodat je geen controledisk nodig hebt.
Kom meer te weten over het Pioneer DJ certified programma.

DJAY PRO
Deze speler ondersteunt USB-HID-controle van de Algoriddim djay Pro DJ-software. zodat je geen controledisk nodig hebt. Kom meer te weten over het Pioneer DJ Certified program.

SHOWKONTROL
Dit product ondersteunt het netwerksysteem met ShowKontrol van TC Supply. Daardoor kunnen DJ’s, evenementenorganisators, lightjockeys en visual jockeys de synergie tussen geluid en visuals effectiever maken, wat resulteert in een spannendere show voor het publiek. Ga naar de TC Supply-website voor meer informatie over ShowKontrol