Denon DNP-800NE

Netwerkmuziekspeler met wifi en Bluetooth

Verbreed je sonische horizon met de DNP-800NE. De zorgvuldig ontworpen netwerkaudiospeler staat garant voor nauwkeurigheid voor audio met hoge resolutie en muziekstreaming. Maak direct verbinding met je thuisnetwerk of stream via WiFi en geniet van muziekdiensten zoals Spotify, Deezer, Tidal, Soundcloud, Napster, TuneIn Internetradio en meer. Voor direct streamen vanaf een smartdevice worden Bluetooth en Airplay 2 ondersteund. Geniet van weergave zonder tussenruimtes van je audio met hoge resolutie, waaronder 192 kHz/24 bits FLAC/WAV, ALAC, DSD 2,8/5,6 MHz, en luister vanaf je aangesloten apparaten. Gedegen geluidstechniek en een stevige constructie garanderen audio van de bovenste plank. Geniet van de DNP-800NE via een luidspreker aangesloten op je versterker, zoals de PMA-800NE of via de hoogwaardige hoofdtelefoonuitgang. Bedien de DNP-800NE eenvoudig met de gratis HEOS-app.

  • WiFi, AirPlay 2, Bluetooth en USB: Stream een breed scala aan muziek vanaf verbonden apparaten waaronder audio met hoge resolutie.
  • Stream draadloos de populairste muziekdiensten: geniet van je hele collectie op Spotify, Deezer, Napster, SoundCloud, Tidal, TuneIn internetradio en meer.
  • Advanced AL32 Processing en 32 bits/192 kHz D/A-omvormer met zeer hoge precisie: accurate weergave die getrouw blijft aan de originele opnames.
  • Onfeilbare geluidstechniek met zorgvuldig geselecteerde en rigoureus geteste HiFi-onderdelen: geniet van het uitzonderlijke geluid waar Denon HiFi-producten bekend om staan.
  • Ondersteunt afspelen zonder tussenruimte van audio met hoge resolutie: geniet van zuiver geluid voor de volgende formaten: 192 kHz/24 bits FLAC, WAV, ALAC, DSD 2,8 /5,6 MHz.
  • HEOS-audio-oplossing voor de hele woning: geniet van de draadloze HiFi-ervaring overal in de woning met optionele HEOS-luidsprekers.
  • DAC Master Clock Circuit-ontwerp: garandeert jitter-vrije audioreproductie.
  • 3 regel OLED-display: bekijk alle gerelateerde functies helder, duidelijk en accuraat, ongeacht de kijkhoek.
  • Hoofdtelefoonuitgang met instelbare versterkingsfactor: sluit je hoogwaardige hoofdtelefoon aan voor een persoonlijkere luisterervaring.
Op voorraad
SKU:
DENDNP800
€ 499,00