Luxibel UVC Disinfection systems

We brengen meer en meer tijd door binnen, neem nu bijvoorbeeld op het werk, op school, in winkelcentra of op een vliegtuig.

De lucht die we inademen op deze plaatsen is alles behalve schoon, integendeel, er zitten dikwijls bacteriën, virussen, pollen, rook en toxische gassen in.

Luxibel UVC zuiveringslampen bieden een veilige, betrouwbare en duurzame oplossing. Je kan deze systemen gebruiken in ventilatie kanalen, luchtzuiveringsunits of als stand-alone unit.

Hans Vanderheijden van Luxibel licht toe: ‘De toestellen met directe verlichting kunnen enkel onbevolkte ruimtes ontsmetten, bijvoorbeeld voor en na de kantoor- of openingsuren of tijdens ingelaste pauzes. Maar we lanceren ook een variant waarin we de lichtbronnen hebben ingebouwd in een behuizing waar lucht doorstroomt.

De omgevingslucht wordt hierdoor gedesinfecteerd en het toestel kan 24/7 geactiveerd blijven zonder dat dit schadelijk is voor de mens.

Virussen worden in een belangrijke mate overgedragen door de lucht (bv hoesten of niezen), en ons apparaat zorgt ervoor dat we de lucht ontsmetten. Deze investering is niet enkel nu interessant tegen het coronavirus, maar helpt ook om terugkerende virussen (zoals griep), huisstofmijt, schimmels, bacteriën en andere micro-organismen te neutraliseren.

AED group ziet de toepassing van deze technologie zeer breed.

De installatie is mogelijk in kantoor- en meeting ruimtes, ziekenhuizen, woonzorgcentra, wachtkamers, dokterspraktijken, openbaar vervoer, theaters, cinemazalen, supermarkten, receptieruimtes, horeca, retail, tankstations, ingerichte ruimtes om materialen of kledij te ontsmetten, en zelfs thuis.

Wij maken graag een vrijblijvende offerte afhankelijk van de grootte en de noden van je ruimte.

Sonora is officiële verdeler en installateur van Luxibel UVC Disinfection Systems

B HYBRID

Directe & Indirecte unit

De B HYBRID desinfecteert  en elimineert bacteriën, virussen en schimmelsporen in de lucht. Personen en dieren mogen aanwezig zijn in de ruimte tijdens het proces.

B AIR

Directe UVC unit

De B AIR desinfecteert en elimineert bacteriën, virussen en schimmelsporen in de lucht.

B DIRECT II

Dubbele directe UVC radiator met reflector

De B DIRECT II desinfecteert de lucht en oppervlaktes tot 38 m2, voorkomt secundaire infecties en elimineert bacteriën, virussen en schimmelsporen in de lucht.

B DIRECT

Enkelvoudige directe UVC radiator met reflector

De B DIRECT desinfecteert de lucht en oppervlaktes tot 22 m2, voorkomt secundaire infecties en elimineert bacteriën, virussen en schimmelsporen in de lucht.