Showtec - ACT Profile 50 WW

BESCHIKBAAR
Bel ons op +32 (0)16 23 09 68 voor meer info.
Op voorraad
SKU:
34030
€ 652,19
De Showtec ACT serie biedt een breed scala aan theater verlichtingsarmaturen, bestaande uit Fresnels, Ellipsoidals en Floodlights, geschikt voor binnenlocaties. Alle ACT armaturen hebben een nauwkeurige kleurweergave (hoge CRI), lange levensduur en zijn uiterst betrouwbaar zonder kans op flikkeringen. Een helder, gelijkmatig veld is verzekerd in ieder gewenste kleurtemperatuur, van warm-, daglicht- en koud witte kleuren tot pittige- en pastelkleuren door geavanceerde kleurmenging. Alle Showtec ACT armaturen voldoen aan de hoge kwaliteitsstandaard om te kunnen opereren in theaters, op podia en tijdens zakelijke evenementen.

De ACT Fresnels projecteren een zacht lichtveld, hebben een breed instelbaar zoombereik en zijn voorzien van een dimmer- en stroboscoop functie, geschikt voor korte tot middelgrote afstanden. Alle ACT Profiles zijn een Ellipsoidal armaturen met een zoomlens voor een nauwkeurig, scherpgesteld lichtveld te creëren over een langere afstand. De Showtec ACT Flood armaturen geven een helder RGBW Wash effect met een brede stralingshoek voor korte afstanden.

Iedere projector heeft meerdere besturingsopties en is voorzien van optionele of meegeleverde accessoires om functionaliteiten uit te breiden en te verbeteren. We raden je aan de productpagina's te bekijken voor meer informatie.

De Showtec ACT Profile 50 WW is een 50 watt Warm Witte COB LED ellipsoidal met hoge CRI, geschikt voor theater toepassingen. Hij projecteert een nauwkeurig scherpgesteld licht binnen een 16°-32° handmatig instelbaar zoombereik. De ACT Profile 50 WW bezit een handmatig en DMX bestuurbare 0-100 % dimmer en wordt geleverd inclusief 5 ontwerp gobo's en een vierbladig shutter systeem, waarmee je zijn output vorm kunt geven.
Meer informatie
Merk Showtec
EAN 8717748486899