Showtec - Barndoor for Spectral M1500

BESCHIKBAAR
Bel ons op +32 (0)16 23 09 68 voor meer info.
Op voorraad
SKU:
43543BD
€ 60,38
De Showtec Spectral serie bestaat uit een reeks betrouwbare en duurzame spots die voldoen aan de hoge kwaliteit en functionaliteiten die vereist zijn bij festivals en vaste evenementenlocaties. Alle spectral spots hebben een hoge output, nauwkeurige kleurtemperatuur, stille werking en een stevig, compact ontwerp. De Spectral armaturen verschillen erg in eigenschappen, van een Warm Witte LED Spot met vaste spreidingshoek tot een RGBW LED Spot met een brede gemotoriseerde spreidingshoek en 2-sectie besturing. Je ziet ze hierdoor terug op ieder festival!

Sommige Spectral armaturen zijn bedoeld voor binnenlocaties en anderen hebben een IP65 certificering en zijn geschikt voor buitengebruik. Dankzij een dimmer- en stroboscoopfunctie zijn de meeste Spectral armaturen uitermate geschikt voor kleurmenging op het podium, van pittige- tot witte- en pastelkleuren. Voor iedere setting is een geschikte oplossing te bedenken.

Iedere projector heeft meerdere besturingsopties en is voorzien van optionele accessoires om functionaliteiten uit te breiden en te verbeteren. We raden je aan de productpagina's te bekijken voor meer informatie.

De Showtec Barndoor voor Spectral M1500 is een zwarte vierbladige barndoor om handmatig de output van je Spectral M1500 te kunnen vormen, waaronder ook de Zoom Q4 MKII en de Zoom Q4 MKIII. Zijn degelijke metalen constructie is ontworpen om de gevaren van veelvoudig toeren te kunnen overleven.

Let op! Deze barndoor kan enkel worden bevestigd aan een Spectral M1500 armatuur in combinatie met de Showtec Accessoirehouder voor Spectral M1500.
Meer informatie
Merk Showtec
EAN 8717748369888