Showtec - Cameleon Bar 16

BESCHIKBAAR
Bel ons op +32 (0)16 23 09 68 voor meer info.
Op voorraad
SKU:
42670
€ 707,85
De Showtec Cameleon serie biedt IP65-geclassificeerde Floodlights, Light-bars en Spots, van pittige- tot pastelkleuren of helder wit, geschikt voor binnen- en buitenlocaties. De Cameleon-armaturen zijn perfect voor het mixen van kleuren op het podium en voor het verlichten van objecten dankzij hun DMX en master/slave regelbare kleur-, dim- en stroboscoopfunctie. Elk Cameleon-armatuur heeft een compact, chique ontwerp, een krachtige output en stille (ventilatorloze) werking. Ze worden geleverd met een snel vast te zetten montagebeugel en allen IP65-geclassificeerd, waardoor de Cameleon-kleuren ook op elke regenachtige dag worden gegarandeerd.

Alle projectoren bieden verschillende effecten en hebben meegeleverde of optionele accessoires om functionaliteiten uit te breiden en te verbeteren. We raden je aan de productpagina's te bekijken voor meer informatie.

De Showtec Cameleon Bar 16 is een 16x 5 W RGBW LED Bar met IP65 certificering, geschikt voor binnen- en buitenlocaties. Hij heeft een vaste 39° spreidingshoek en is uitgerust met een 0-100 % dimmer- en 0-15 Hz stroboscoopfunctie. De Cameleon Bar 16 kan handmatig, via DMX, IR en master/slave worden bestuurd in zowel handmatige als automatische modus met diverse ingebouwde programma's. Hij wordt geleverd met een bevestigingsbeugel voor snelle rigging. Een infrarode afstandsbediening is optioneel.
Meer informatie
Merk Showtec
EAN 8717748421791