Showtec - Cameleon Flood 6 WW

BESCHIKBAAR
Bel ons op +32 (0)16 23 09 68 voor meer info.
Op voorraad
SKU:
42676
€ 356,95
De Showtec Cameleon serie biedt IP65-geclassificeerde Floodlights, Light-bars en Spots, van pittige- tot pastelkleuren of helder wit, geschikt voor binnen- en buitenlocaties. De Cameleon-armaturen zijn perfect voor het mixen van kleuren op het podium en voor het verlichten van objecten dankzij hun DMX en master/slave regelbare kleur-, dim- en stroboscoopfunctie. Elk Cameleon-armatuur heeft een compact, chique ontwerp, een krachtige output en stille (ventilatorloze) werking. Ze worden geleverd met een snel vast te zetten montagebeugel en allen IP65-geclassificeerd, waardoor de Cameleon-kleuren ook op elke regenachtige dag worden gegarandeerd.

Alle projectoren bieden verschillende effecten en hebben meegeleverde of optionele accessoires om functionaliteiten uit te breiden en te verbeteren. We raden je aan de productpagina's te bekijken voor meer informatie.

De Showtec Cameleon Flood 6 WW is een 6 x 5 watt Warm Witte LED Flood met IP65 certificering, geschikt. voor binnen- en buitenlocaties. Hij heeft een vaste 40° spreidingshoek en is uitgerust met een 0-100 % dimmer- en 0-20 Hz stroboscoopfunctie, ideaal om op het podium kleuren mee te mixen. De Cameleon Flood 6 WW kan handmatig, via DMX, IR en master/slave worden bestuurd in zowel handmatige als automatische modus met diverse ingebouwde programma's. Hij wordt geleverd met een passende IP65 stroomkabel en bevestigingsbeugel. Een infrarode afstandsbediening is optioneel.
Meer informatie
Merk Showtec
EAN 8717748449740