Showtec - Cameleon Flood 7/3 RGB

BESCHIKBAAR
Bel ons op +32 (0)16 23 09 68 voor meer info.
Op voorraad
SKU:
42689
€ 187,55
De Showtec Cameleon serie biedt IP65-geclassificeerde Floodlights, Light-bars en Spots, van pittige- tot pastelkleuren of helder wit, geschikt voor binnen- en buitenlocaties. De Cameleon-armaturen zijn perfect voor het mixen van kleuren op het podium en voor het verlichten van objecten dankzij hun DMX en master/slave regelbare kleur-, dim- en stroboscoopfunctie. Elk Cameleon-armatuur heeft een compact, chique ontwerp, een krachtige output en stille (ventilatorloze) werking. Ze worden geleverd met een snel vast te zetten montagebeugel en allen IP65-geclassificeerd, waardoor de Cameleon-kleuren ook op elke regenachtige dag worden gegarandeerd.

Alle projectoren bieden verschillende effecten en hebben meegeleverde of optionele accessoires om functionaliteiten uit te breiden en te verbeteren. We raden je aan de productpagina's te bekijken voor meer informatie.

De Showtec Cameleon Flood 7/3 RGB is een compacte maar krachtige 7x 3 watt LED Flood met dubbele beugel voor eenvoudige vloer positionering en IP65 certificering, geschikt voor binnen- en buitenlocaties. Hij heeft een brede 40° spreidingshoek en is uitgerust met een 0-100 % dimmer- en 0-20 Hz stroboscoopfunctie, ideaal om op het podium kleuren mee te mixen.

De Cameleon Flood 7/3 RGB kan worden bestuurd middels DMX, Master/Slave of de Showtec infrarode afstandsbediening voor Cameleon. Verder bezit hij ingebouwde programma’s om een levendige sfeer te creëren zonder continu aan de knoppen te hoeven zitten. Hij wordt geleverd met een IP65 stroomkabel en bevestigingsbeugel.

Let op! Een afstandsbediening (42704) is niet inbegrepen, maar wel vereist voor het besturen van de Cameleon Flood 7/3 RGB. Niet alleen voor draadloze besturing maar ook voor aansturing middels DMX en Master/Slave.
Meer informatie
Merk Showtec
EAN 8717748303400