Showtec - Case for 4x Phantom 1220 Zoombar

BESCHIKBAAR
Bel ons op +32 (0)16 23 09 68 voor meer info.
Op voorraad
SKU:
40022
€ 615,89
De Showtec Phantom serie bestaat uit betrouwbare bewegende lichteffecten met hoge prestaties, waaronder diverse Moving Heads (Spot, Wash, Beam, Hybrid en Matrix FX) en een Moving Zoombar. Ze hebben een stijlvol ontwerp en kunnen geweldige (dynamische) optische effecten creëren. Elk Phantom armatuur is eenvoudig handmatig te besturen en heeft meerdere besturingsopties, zoals DMX en master/slave. Niet alleen is iedere Phantom gebruiksvriendelijk, ook kun je ze eenvoudig en snel riggen op het podium dankzij hun compacte en lichtgewicht ontwerp en een Quick Lock beugelsysteem of één-klem bevestiging.

De Phantom serie bestaat uit diverse bewegende showverlichting units. Denk bijvoorbeeld aan de Phantom Spot met een brede spreidingshoek waarmee je een groot oppervlak kunt bedekken met kleurrijke bewegende gobo's. Wil je liever een strakke, gebundelde lichtstraal voor evenementen met een hoog energieniveau, dan kies je voor de Phantom Beam in combinatie met rook of nevel. Een derde Moving Head effect kun je ontdekken in de Phantom Wash, welke een breed instelbare lichtbundel met zachte rand uitstraalt waarvan de meerdere LED's individueel bestuurd kunnen worden. Hij is daardoor geschikt voor levendige kleurmenging op het podium.

De Phantom Hybrid en Matrix FX zijn bijzondere armaturen. Zo kun je de Hybrid gebruiken voor het creëren van zowel een Spot, Wash als Beam effect en heeft de Matrix FX individueel bestuurbare pixels (5 x 5), waarop je animaties, zoals letters en cijfers, duidelijk weer kunt geven.

Iedere fixture biedt meerdere functionaliteiten, effecten en besturingsopties. Ook hebben ze allen een optionele maatwerk flightcase voor veilig en eenvoudig transport. We raden je aan de productpagina's te bekijken voor meer informatie.

De Showtec Case voor 4 x Phantom Zoombar 1220 is een flightcase voor snel en veilig transport en opslag van vier Phantom Zoombar 1220-armaturen, inclusief speciale kabels en andere accessoires. De armaturen sluiten goed aan om de gevaren van ongewenste interne bewegingen te voorkomen. Dit komt omdat de flightcase is uitgerust met maatwerk hardschuim. Bovendien is de flightcase ontworpen om de gevaren van frequent toeren aan te kunnen.

Deze veilige en robuuste flightcase heeft vier handvatten, een scharnierend deksel en zwenkwielen met rem voor een snel, veilig en licht transport.
Meer informatie
Merk Showtec
EAN 8717748525888