Showtec - Club Par 12/6 RGBWAUV

BESCHIKBAAR
Bel ons op +32 (0)16 23 09 68 voor meer info.
Op voorraad
SKU:
42651
€ 277,09
De Showtec Club Par-serie biedt een reeks heldere, levendige 3- tot 6-kleuren LED Par-armaturen met unieke effecten, geschikt voor kleurmenging op het podium of in een club. Ze hebben een compact en lichtgewicht ontwerp en zijn uitgerust met een metalen dubbele beugel voor een gemakkelijke vloer positionering. De Club Par-armaturen zijn handmatig, via DMX en master/slave bestuurbaar in handmatige, automatische en geluidsgestuurde modus met veel verschillende ingebouwde programma's. De Club Par-serie is een voordelige reeks van vier professionele Par-lampen met een hoge waarde / prestatieverhouding.

De Club Par-serie biedt een gevarieerde set LED Par-armaturen, van prachtige pittige kleuren (RGB) tot pittige- en pastelkleuren (RGBW) + Blacklight en Amber (RGBWAUV) + effecten en sectiecontrole (Dizzy). Een speciale flightcase voor vier Club Par-armaturen is optioneel voor snel en eenvoudig transport en opslag.

Iedere projector heeft verschillende functionaliteiten en effecten. We raden je aan de productpagina's te bekijken voor meer informatie.

De Showtec Club Par 12/6 RGBWAUV is een 12x 10 watt RGBWAUV LED Par met dubbele beugel voor eenvoudige vloer positionering, geschikt voor binnenlocaties. Uitgerust met 6 kleuren (Rood, Groen, Blauw, Wit, Amber en Ultraviolet) zorgt hij voor geweldige kleuren, van subtiele pastelkleuren tot pittige kleuren, blacklight en bijna iedere wit temperatuur. De Club Par 12/6 RGBWAUV heeft een vaste 25° spreidingshoek en is uitgerust met een 0-100 % dimmer- en 0-20 Hz stroboscoopfunctie, ideaal om te gebruiken voor kleurmixen op het podium. Hij is handmatig en DMX bestuurbaar in handmatige, automatische en geluidsgestuurde modus met diverse ingebouwde programma's. Een 1,5 m stroomkabel wordt meegeleverd.
Meer informatie
Merk Showtec
EAN 8717748366382