Showtec - Club Par Dizzy 3/8

BESCHIKBAAR
Bel ons op +32 (0)16 23 09 68 voor meer info.
Op voorraad
SKU:
42653
€ 143,99
De Showtec Club Par-serie biedt een reeks heldere, levendige 3- tot 6-kleuren LED Par-armaturen met unieke effecten, geschikt voor kleurmenging op het podium of in een club. Ze hebben een compact en lichtgewicht ontwerp en zijn uitgerust met een metalen dubbele beugel voor een gemakkelijke vloer positionering. De Club Par-armaturen zijn handmatig, via DMX en master/slave bestuurbaar in handmatige, automatische en geluidsgestuurde modus met veel verschillende ingebouwde programma's. De Club Par-serie is een voordelige reeks van vier professionele Par-lampen met een hoge waarde / prestatieverhouding.

De Club Par-serie biedt een gevarieerde set LED Par-armaturen, van prachtige pittige kleuren (RGB) tot pittige- en pastelkleuren (RGBW) + Blacklight en Amber (RGBWAUV) + effecten en sectiecontrole (Dizzy). Een speciale flightcase voor vier Club Par-armaturen is optioneel voor snel en eenvoudig transport en opslag.

Iedere projector heeft verschillende functionaliteiten en effecten. We raden je aan de productpagina's te bekijken voor meer informatie.

De Showtec Club Par Dizzy 3/8 is een 3 x 8 watt RGBUV, 27 x 0, 5 W Koud Witte en 18 x 0,5 W RGB LED Par met dubbele beugel voor eenvoudige vloerpositionering, geschikt voor binnenlocaties. Zijn stroboscoopring en RGB patronen zijn verdeeld in verschillende secties voor het creëren van unieke en verbazingwekkende effecten. De Club Par Dizzy 3/8 creëert prachtige kleuren en UV licht door zijn RGB en UV kleurenmotor. Ook kun je er gave en unieke effecten mee creëren met de optie om tot 16 stuks te linken. Zijn vaste 22° stralingshoek met stroboscoop- en dimmerfunctie zijn ideaal voor kleurmixen op het podium. Je kunt de Club Par Dizzy 3/8 handmatig, via DMX, IR en master/slave besturen in zowel handmatige, automatische en geluidsgestuurde modus. Een infrarode afstandsbediening en 1,5 meter stroomkabel worden meegeleverd.
Meer informatie
Merk Showtec
EAN 8717748463210