Showtec - CO₂ Q-Lock Shut-off Valve

BESCHIKBAAR
Bel ons op +32 (0)16 23 09 68 voor meer info.
Op voorraad
SKU:
61029
€ 105,15
Het Showtec CO2 Q-Lock systeem is een compleet assortiment producten om op een snelle en veilige manier allerlei CO2 sets te bouwen. Het kan zowel voor verhuur als voor vaste installaties worden toegepast. De Q-Lock producten zijn allemaal uitgerust met male en female quick lock koppelingen. Ze zijn voorzien van tegendrukventielen om te allen tijde een gesloten en veilig systeem te garanderen. Het CO2 Q-Lock assortiment bestaat uit slangen, splitters, combiners, een verdeler en diverse adapters. Met de splitters en de combiners is het mogelijk om meerdere shooters, FX Ice Jets of meerdere flessen in één systeem te integreren. De adapters worden gebruikt op de Showtec CO2 Ice Gun, FX Ice Jets of slangen met schroefdraad om ze te upgraden naar alle Q-Lock toepassingen.

Opmerking: Als u Q-Lock producten gebruikt, zorg er dan altijd voor dat uw Ice Guns en Ice Jets zijn voorbereid met CO2 3/8 Q-Lock vrouwelijke adapters.

De Q-Lock-afsluitklep kunt u gebruiken om een deel van uw installatie af te sluiten, zodat u gemakkelijk flessen kunt verwisselen in een livesituatie. Daarvoor hebt u echter ook het Q-Lock-ontluchtingsventiel nodig, zodat u de druk van de slangen kunt halen en de flessen veilig kunt loskoppelen.
Meer informatie
Merk Showtec
EAN 8717748398697