Showtec - ColorCue 3

BESCHIKBAAR
Bel ons op +32 (0)16 23 09 68 voor meer info.
Op voorraad
SKU:
50705
€ 337,59
De Showtec ColorCue-serie biedt 6-kleuren LED-controllers voor een intuïtieve en intelligente bediening, geschikt voor elke opstelling. Met 6 draaiknoppen kun je gemakkelijk iedere LED spot regelen (van RGB tot RGBWA-UV). Het is hierdoor niet meer nodig om elke kleur toe te wijzen aan een speciale fader.

Meerdere vaste en aangepaste kleuren en chases kunnen worden geactiveerd en aangepast met behulp van de speciale kleuren en chases-pads. Chases zijn programmeerbaar en kunnen tot 99 stappen worden opgeslagen. De ColorCue serie is voor jou ontwikkeld om er binnen een minuut mee aan de slag te kunnen.

Er zijn verschillende ColorCue-controllers, voor het besturen van een enkele RGB(WA-UV)-fixturegroep tot 48 fixture-groepen met een maximum van 512 kanalen en 48 chases/kleuren. De ColorCue 3 en 4 zijn zelfs uitgerust met een LCD-scherm voor veeleisende operators.

Elke ColorCue-controller biedt meerdere functionaliteiten en heeft een optionele flightcase voor veilig en gemakkelijk transport. Neem nu contact met ons op voor gratis advies en ontvang een aanbieding die je niet kunt weigeren of bekijk onze productpagina's voor meer informatie.

De Showtec ColorCue 3 is een intelligente 24-fader LED DMX controller voor het eenvoudig besturen van 3- tot 6-kleuren LED armaturen tot 144 DMX kanalen, geschikt voor iedere locatie. Zijn 6 draaiknoppen maken het mogelijk om snel je gewenste kleur te creëren, van een 3-kleuren RGB tot 6-kleuren RGBWA-UV. De ColorCue 3 heeft een geheugenknop onder iedere fader voor een snelle controle over je kleuren, programma's (chases) en overige instellingen. Uitgerust met 2 slimme master faders en een intuïtieve LED scherm, kun je eenvoudig 2 secties besturen en toekennen aan ieder van de 24 beschikbare faders. Je kunt 24 programma's (chases) met elk 99 stappen (steps) creëren en afspelen met verschillende kleuren en effecten die zichzelf in een loop blijven herhalen. De chases kunnen worden bestuurd in handmatige, automatische of geluidsgestuurde modus.
Meer informatie
Merk Showtec
EAN 8717748476753