Showtec - Compact Par 18 Q4

BESCHIKBAAR
Bel ons op +32 (0)16 23 09 68 voor meer info.
Op voorraad
SKU:
42588
€ 385,99
De Showtec Compact Par-serie biedt compacte en lichtgewicht LED Par-armaturen, van koud en warm wit tot pittige- en pastelkleuren, geschikt voor binnenverlichting en kleurmenging. Ze zijn allemaal uitgerust met een dubbele beugel voor eenvoudige vloer positionering en passen in elke omgeving met de keuze uit zowel een zwart of grijs ontwerp. De Compact Par-armaturen zijn handmatig, via DMX en Master / Slave bestuurbaar in handmatige en automatische modus met veel ingebouwde programma's. De Compact Par-serie heeft een hoge waarde / prestatieverhouding.

De Compact Par-serie biedt een gevarieerde set van stille werkende LED Par-armaturen, van een Koel tot Warm Wit (CW / WW) kleurtemperatuur tot pittige kleuren (RGB) en pittige- + pastelkleuren (RGBW). Een speciale flightcase voor acht Compact Par 7-armaturen is optioneel voor snel en eenvoudig transport en opslag.

Iedere projector heeft verschillende bestuur opties, effecten en functionaliteiten. We raden je aan de productpagina's te bekijken voor meer informatie.

De Showtec Compact Par 18 Q4 is een krachtige Parcan uitgerust met 18x 7 W RGBW LED's. Dankzij de geoptimaliseerde lenzen produceert hij een heldere bundel met mooie witte- en levendige kleuren voor uitstekende mogelijkheden voor kleurmenging. Dankzij de vaste stralingshoek van 15°, de dimmer, stroboscoop en gebruikelijke aansluitingen past de lamp perfect bij elk optreden op tournee. De Compact Par 18 Q4 is zowel handmatig als via DMX te bedienen via een 3- en 5-polige XLR. Een speciale filterframehouder, filterframe en voedingskabel worden meegeleverd.
Meer informatie
Merk Showtec
EAN 8717748488879