Showtec - Compact Par 18 Q4

BESCHIKBAAR
Bel ons op +32 (0)16 23 09 68 voor meer info.
Op voorraad
SKU:
42589
€ 385,99
De Showtec Compact Par-serie biedt compacte en lichtgewicht LED Par-armaturen, van koud en warm wit tot pittige- en pastelkleuren, geschikt voor binnenverlichting en kleurmenging. Ze zijn allemaal uitgerust met een dubbele beugel voor eenvoudige vloer positionering en passen in elke omgeving met de keuze uit zowel een zwart of grijs ontwerp. De Compact Par-armaturen zijn handmatig, via DMX en Master / Slave bestuurbaar in handmatige en automatische modus met veel ingebouwde programma's. De Compact Par-serie heeft een hoge waarde / prestatieverhouding.

De Compact Par-serie biedt een gevarieerde set van stille werkende LED Par-armaturen, van een Koel tot Warm Wit (CW / WW) kleurtemperatuur tot pittige kleuren (RGB) en pittige- + pastelkleuren (RGBW). Een speciale flightcase voor acht Compact Par 7-armaturen is optioneel voor snel en eenvoudig transport en opslag.

Iedere projector heeft verschillende bestuur opties, effecten en functionaliteiten. We raden je aan de productpagina's te bekijken voor meer informatie.

De Showtec Compact Par 18 Q4 is een compacte 18x 7 watt RGBW LED Par met dubbele beugel voor eenvoudige vloer positionering, geschikt voor binnenlocaties. Hij heeft een vaste 15° spreidingshoek en is uitgerust met een 0-100 % dimmer- en 0-20 Hz stroboscoopfunctie, ideaal om kleuren mee te mixen voor korte afstand toepassingen. De Compact Par 18 Q4 kan handmatig, via DMX en master/slave worden bestuurd in handmatige, automatische en geluidsgestuurde modus met diverse ingebouwde programma's. Zijn ontwerp past in iedere setting met de keuze uit een zwarte en witte uitvoering. Een speciale filterframehouder, filterframe en voedingskabel worden meegeleverd.
Meer informatie
Merk Showtec
EAN 8717748478078