Showtec - Compact Par 7/15 Q4

BESCHIKBAAR
Bel ons op +32 (0)16 23 09 68 voor meer info.
Op voorraad
SKU:
42599
€ 381,15
De Showtec Compact Par-serie biedt compacte en lichtgewicht LED Par-armaturen, van koud en warm wit tot pittige- en pastelkleuren, geschikt voor binnenverlichting en kleurmenging. Ze zijn allemaal uitgerust met een dubbele beugel voor eenvoudige vloer positionering en passen in elke omgeving met de keuze uit zowel een zwart of grijs ontwerp. De Compact Par-armaturen zijn handmatig, via DMX en Master / Slave bestuurbaar in handmatige en automatische modus met veel ingebouwde programma's. De Compact Par-serie heeft een hoge waarde / prestatieverhouding.

De Compact Par-serie biedt een gevarieerde set van stille werkende LED Par-armaturen, van een Koel tot Warm Wit (CW / WW) kleurtemperatuur tot pittige kleuren (RGB) en pittige- + pastelkleuren (RGBW). Een speciale flightcase voor acht Compact Par 7-armaturen is optioneel voor snel en eenvoudig transport en opslag.

Iedere projector heeft verschillende bestuur opties, effecten en functionaliteiten. We raden je aan de productpagina's te bekijken voor meer informatie.

De Showtec Compact Par 7/15 Q4 is een compacte 7 x 15 watt RGBW LED Par geschikt voor binnentoepassingen. Hij heeft een vaste stralingshoek van 15° en is voorzien van 0 - 100 % dimmer en 0 - 20 Hz stroboscoopeffecten, perfect geschikt voor korte-afstand kleurmenging. De Compact PAR 7/15 Q4 is uitgerust met een dubbele beugel voor eenvoudige plaatsing op de vloer en is geschikt om eenvoudig tot 15 units te koppelen. Hij kan handmatig, via DMX en Master/Slave bestuurd worden in handmatige, automatische en geluidsgestuurde modus met vele beschikbare ingebouwde programma's. Het ontwerp past in elke omgeving met een zwarte of witte behuizing en wordt geleverd met een speciale filterframehouder, filterframe en stroomkabel.

Let op: er is alleen een passende barndoor beschikbaar in het zwart.
Meer informatie
Merk Showtec
EAN 8717748425515