Showtec - Galactic 1K20 TXT

BESCHIKBAAR
Bel ons op +32 (0)16 23 09 68 voor meer info.
Op voorraad
SKU:
51344
€ 889,35
De Showtec Galactic-serie biedt meerdere kleurenlasers met, afhankelijk van het model, de mogelijkheid om aangepaste / vooringestelde teksten, symbolen of 3D-laser effecten toe te voegen, geschikt voor elke binnenlocatie. De armaturen hebben een heldere output van 140 tot 1000 mW voor het creëren van levendige meerkleuren effecten, geschikt voor kleine tot grote locaties. De Galactic lasers zijn uitgerust met de nieuwste lasertechnologie en hebben daardoor betere visuals, effecten, snellere bewegingen en zijn veel betaalbaarder dan oudere laser modellen.

Elk Galactic-model is eenvoudig te besturen via DMX en master/slave in automatische en geluidsgestuurde modus. De lasers worden geleverd met een infrarode afstandsbediening en de TXT lasers hebben zelfs een toetsenbord om eenvoudig ter plekke aangepaste tekst te creëren. Ook kun je de TXT- en 3D-lasers gebruiken in combinatie met ILDA-software om je eigen gepersonaliseerde lasershow te creëren.

Iedere projector heeft meerdere ingebouwde effecten en meegeleverde of optionele accessoires om de functionaliteiten uit te breiden en te verbeteren. We raden je aan de productpagina's te bekijken voor meer informatie.

De Showtec Galactic 1K20 TXT is een sterke 1000 mW RGB-laserprojector voor het projecteren van sfeerbeelden en geanimeerde tekst, beelden en symbolen, geschikt voor binnengebruik. Zijn 128 vooraf ingestelde animaties en diverse effecten, zoals een ingebouwde klok, aftelmogelijkheid, datumfunctie, zoom, beweging, golfbeweging, tekenen, rotatie en kleur zijn te besturen via ILDA-software, DMX en master/slave in handmatige, automatische en geluidsgestuurde modus.
De Galactic 1K20 TXT wordt geleverd met een keyboard, interlock connector en interlock sleutel. Hij is beschikbaar voor zowel korte- als lange afstand toepassing dankzij zijn 60° scanfunctie met zoom.
Meer informatie
Merk Showtec
EAN 8717748424136