Showtec - Galactic FX RGB-1500

BESCHIKBAAR
Bel ons op +32 (0)16 23 09 68 voor meer info.
Op voorraad
SKU:
51341
€ 978,89
De Showtec Galactic-serie biedt meerdere kleurenlasers met, afhankelijk van het model, de mogelijkheid om aangepaste / vooringestelde teksten, symbolen of 3D-laser effecten toe te voegen, geschikt voor elke binnenlocatie. De armaturen hebben een heldere output van 140 tot 1000 mW voor het creëren van levendige meerkleuren effecten, geschikt voor kleine tot grote locaties. De Galactic lasers zijn uitgerust met de nieuwste lasertechnologie en hebben daardoor betere visuals, effecten, snellere bewegingen en zijn veel betaalbaarder dan oudere laser modellen.

Elk Galactic-model is eenvoudig te besturen via DMX en master/slave in automatische en geluidsgestuurde modus. De lasers worden geleverd met een infrarode afstandsbediening en de TXT lasers hebben zelfs een toetsenbord om eenvoudig ter plekke aangepaste tekst te creëren. Ook kun je de TXT- en 3D-lasers gebruiken in combinatie met ILDA-software om je eigen gepersonaliseerde lasershow te creëren.

Iedere projector heeft meerdere ingebouwde effecten en meegeleverde of optionele accessoires om de functionaliteiten uit te breiden en te verbeteren. We raden je aan de productpagina's te bekijken voor meer informatie.

De Showtec Galactic FX RGB-1500 is een 1500 mW RGB 3D laser projector voor het creëren van een 3D laser show, geschikt voor binnengebruik. Zijn 80 ingebouwde patronen en diverse effecten, zoals kleur, prisma, zoom, X/Y/Z-rol en X/Y bewegingen kunnen worden bestuurd via ILDA software, DMX en master/slave in handmatige, automatische en geluidsgestuurde modus. De Galactic FX RGB-1500 zorgt voor mooie projecties met weinig lichtflikkering. Hij wordt geleverd met een interlock connector en interlock sleutel.
Meer informatie
Merk Showtec
EAN 8717748516770