Showtec - Galactic RBP-180

BESCHIKBAAR
Bel ons op +32 (0)16 23 09 68 voor meer info.
Op voorraad
SKU:
51337
€ 252,89
De Showtec Galactic-serie biedt meerdere kleurenlasers met, afhankelijk van het model, de mogelijkheid om aangepaste / vooringestelde teksten, symbolen of 3D-laser effecten toe te voegen, geschikt voor elke binnenlocatie. De armaturen hebben een heldere output van 140 tot 1000 mW voor het creëren van levendige meerkleuren effecten, geschikt voor kleine tot grote locaties. De Galactic lasers zijn uitgerust met de nieuwste lasertechnologie en hebben daardoor betere visuals, effecten, snellere bewegingen en zijn veel betaalbaarder dan oudere laser modellen.

Elk Galactic-model is eenvoudig te besturen via DMX en master/slave in automatische en geluidsgestuurde modus. De lasers worden geleverd met een infrarode afstandsbediening en de TXT lasers hebben zelfs een toetsenbord om eenvoudig ter plekke aangepaste tekst te creëren. Ook kun je de TXT- en 3D-lasers gebruiken in combinatie met ILDA-software om je eigen gepersonaliseerde lasershow te creëren.

Iedere projector heeft meerdere ingebouwde effecten en meegeleverde of optionele accessoires om de functionaliteiten uit te breiden en te verbeteren. We raden je aan de productpagina's te bekijken voor meer informatie.

De Showtec Galactic RBP-180 MKII is een 180 mW laser met Rode, Blauwe en Paarse output, 32 patronen en ingebouwde programma's, geschikt voor binnenlocaties. Zijn brede 30° scanhoek met handmatige zoom, rotatie en X/Y roll functie maken hem geschikt voor zowel korte- tot lange-afstand toepassingen. De Galactic RBP-180 MKII is bestuurbaar via DMX, master/slave en IR in handmatige, automatische en geluidsgestuurde modus. Hij wordt geleverd met een infrarode afstandsbediening en is te gebruiken in combinatie met andere Galactic MKII lasers.
Meer informatie
Merk Showtec
EAN 8717748302076