Showtec - Galactic RGB 300

BESCHIKBAAR
Bel ons op +32 (0)16 23 09 68 voor meer info.
Op voorraad
SKU:
51345
€ 272,25
De Showtec Galactic-serie biedt meerdere kleurenlasers met, afhankelijk van het model, de mogelijkheid om aangepaste / vooringestelde teksten, symbolen of 3D-laser effecten toe te voegen, geschikt voor elke binnenlocatie. De armaturen hebben een heldere output van 140 tot 1000 mW voor het creëren van levendige meerkleuren effecten, geschikt voor kleine tot grote locaties. De Galactic lasers zijn uitgerust met de nieuwste lasertechnologie en hebben daardoor betere visuals, effecten, snellere bewegingen en zijn veel betaalbaarder dan oudere laser modellen.

Elk Galactic-model is eenvoudig te besturen via DMX en master/slave in automatische en geluidsgestuurde modus. De lasers worden geleverd met een infrarode afstandsbediening en de TXT lasers hebben zelfs een toetsenbord om eenvoudig ter plekke aangepaste tekst te creëren. Ook kun je de TXT- en 3D-lasers gebruiken in combinatie met ILDA-software om je eigen gepersonaliseerde lasershow te creëren.

Iedere projector heeft meerdere ingebouwde effecten en meegeleverde of optionele accessoires om de functionaliteiten uit te breiden en te verbeteren. We raden je aan de productpagina's te bekijken voor meer informatie.

De Showtec Galactic RGB 300 is een 300 mW RGB laser projector met de keuze uit 32 ingebouwde sfeerbeelden, geschikt voor binnengebruik. Zijn vaste 20° scanhoek maakt de laser geschikt voor korte-afstand toepassingen. De Galactic RGB 300 is een low-budget laser systeem door zijn TTL modulatie op de 3 laser modules en stepper motor. De Galactic RGB 300 is bestuurbaar via DMX, master/slave en IR in handmatige, automatische en geluidsgestuurde modus. Hij wordt geleverd met een infrarode afstandsbediening.

Let op! Een optionele remote interlock is vereist vanwege veiligheidsnormen.
Meer informatie
Merk Showtec
EAN 8717748445568