Showtec - IP65 Power extensioncable for Spectral Series

BESCHIKBAAR
Bel ons op +32 (0)16 23 09 68 voor meer info.
Op voorraad
SKU:
43602
€ 82,89
De Showtec Spectral serie bestaat uit een reeks betrouwbare en duurzame spots die voldoen aan de hoge kwaliteit en functionaliteiten die vereist zijn bij festivals en vaste evenementenlocaties. Alle spectral spots hebben een hoge output, nauwkeurige kleurtemperatuur, stille werking en een stevig, compact ontwerp. De Spectral armaturen verschillen erg in eigenschappen, van een Warm Witte LED Spot met vaste spreidingshoek tot een RGBW LED Spot met een brede gemotoriseerde spreidingshoek en 2-sectie besturing. Je ziet ze hierdoor terug op ieder festival!

Sommige Spectral armaturen zijn bedoeld voor binnenlocaties en anderen hebben een IP65 certificering en zijn geschikt voor buitengebruik. Dankzij een dimmer- en stroboscoopfunctie zijn de meeste Spectral armaturen uitermate geschikt voor kleurmenging op het podium, van pittige- tot witte- en pastelkleuren. Voor iedere setting is een geschikte oplossing te bedenken.

Iedere projector heeft meerdere besturingsopties en is voorzien van optionele accessoires om functionaliteiten uit te breiden en te verbeteren. We raden je aan de productpagina's te bekijken voor meer informatie.

De Showtec IP65-stroom verlengkabel voor Spectral serie is een stof- en waterbestendige stroom verlengkabel, geschikt voor de Spectral serie. Deze Spectral IP65 gecertificeerde stroom verlengkabel is beschikbaar in diverse lengtes (1,5, 5 en 10 meter) en geschikt voor buitengebruik.

Voor gebruik met Spectral IP-serie (exclusief IPX-serie)
Meer informatie
Merk Showtec
EAN 8717748260802