Showtec - Kanjo Barrel 60

BESCHIKBAAR
Bel ons op +32 (0)16 23 09 68 voor meer info.
Op voorraad
SKU:
45013
€ 313,39
De Showtec Kanjo serie bestaat uit bewegende lichteffecten, waaronder Moving Heads en Barrels die compact en licht van gewicht zijn. Ze hebben een stijlvol ontwerp en creëer mooie optische effecten. Aangezien snel riggen op het podium belangrijk is, wegen alle Kanjo armaturen niet meer dan 4 kg en zijn ze eenvoudig te vervoeren, vast te zetten en in te stellen. Ieder type heeft een vergelijkbaar LED scherm en gebruiksvriendelijke knoppen voor een snelle en intuïtieve besturing. Je kunt Kanjo armaturen daarnaast via DMX en master/slave besturen in handmatige, automatische en geluidsgestuurde modus met diverse ingebouwde programma's.

De Kanjo serie bestaat uit een divers aanbod bewegende lichteffecten. Denk bijvoorbeeld aan de Kanjo Spots met een brede stralingshoek en een groot pan- en tilt-bereik om een groot oppervlak te kunnen voorzien van bewegende gobo- en spot effecten.

Iedere armatuur biedt meerdere functionaliteiten en effecten. Elke Kanjo Moving Head heeft daarnaast optionele flightcases voor veilig en eenvoudig transport. We raden je aan de productpagina's te bekijken voor meer informatie.

De Showtec Kanjo Barrel 60 is een compacte 60 watt LED Barrel geschikt voor kleine binnenlocaties. Zijn 7 vaste gobo's + open en 7 dichroïsche kleuren + wit creëren mooie optische effecten en kunnen worden bestuurd via DMX en master/slave in zowel handmatige, automatische en geluidsgestuurde modus. De Kanjo Barrel 60 is uitgerust met 0-100 % dimmer en 0-15 Hz stroboscoop effecten. Verder heeft hij een 18° vaste stralingshoek, handmatige focus en snel bewegende en roterende spiegel trommel voor het projecteren van twee scherpe, snel bewegende en roterende gobo's. Zijn compacte een-klem 4 kg ontwerp is ideaal voor snelle rigging op het podium.
Meer informatie
Merk Showtec
EAN 8717748489531