Showtec - Kanjo Spot 10

BESCHIKBAAR
Bel ons op +32 (0)16 23 09 68 voor meer info.
Op voorraad
SKU:
45010
€ 308,55
De Showtec Kanjo serie bestaat uit bewegende lichteffecten, waaronder Moving Heads en Barrels die compact en licht van gewicht zijn. Ze hebben een stijlvol ontwerp en creëer mooie optische effecten. Aangezien snel riggen op het podium belangrijk is, wegen alle Kanjo armaturen niet meer dan 4 kg en zijn ze eenvoudig te vervoeren, vast te zetten en in te stellen. Ieder type heeft een vergelijkbaar LED scherm en gebruiksvriendelijke knoppen voor een snelle en intuïtieve besturing. Je kunt Kanjo armaturen daarnaast via DMX en master/slave besturen in handmatige, automatische en geluidsgestuurde modus met diverse ingebouwde programma's.

De Kanjo serie bestaat uit een divers aanbod bewegende lichteffecten. Denk bijvoorbeeld aan de Kanjo Spots met een brede stralingshoek en een groot pan- en tilt-bereik om een groot oppervlak te kunnen voorzien van bewegende gobo- en spot effecten.

Iedere armatuur biedt meerdere functionaliteiten en effecten. Elke Kanjo Moving Head heeft daarnaast optionele flightcases voor veilig en eenvoudig transport. We raden je aan de productpagina's te bekijken voor meer informatie.

De Showtec Kanjo Spot 10 is een ultra-compacte 10 watt LED Moving Head geschikt voor kleine binnenlocaties. Zijn 7 gobo's + open en 7 dichroïsche kleuren + wit creëren mooie optische effecten en kunnen worden bestuurd via DMX en master/slave in zowel handmatige, automatische en geluidsgestuurde modus. De Kanjo Spot 10 is uitgerust met een 0-100 % dimmer en 0-20 Hz stroboscoop functie. Verder heeft hij een 13° vaste stralingshoek en handmatige focus voor een scherpe projectie. Zijn compacte een-klem 3 kg ontwerp is ideaal voor snelle rigging op het podium.
Meer informatie
Merk Showtec
EAN 8717748366436