Showtec - LED Par 64 Short Q4-18

BESCHIKBAAR
Bel ons op +32 (0)16 23 09 68 voor meer info.
Op voorraad
SKU:
42468
€ 325,49
De Showtec Classic-serie biedt een breed scala aan conventionele cans, LED-Parren en LED-pinspots die geschikt zijn voor binnenlocaties. Elke Parcan-maat, van de kleine Parcan 16 tot de Parcan 64, is beschikbaar voor LED- en conventionele verlichting en is beschikbaar in zowel een zwarte en gepolijste uitvoering. Korte Parcans zijn compact van formaat en passen ideaal rond podia of als vloerspot, terwijl lange Parcans worden gebruikt voor lange-afstand toepassingen. De Showtec Classics variëren van een smalle 3,2 ° tot een brede 90 ° stralingshoek met een optionele of meegeleverde Warm-, Koud Witte, of gekleurde (RGB + W of A) LED.

Elk Warm-On-Dim-armatuur is een Parcan inclusief een 3000 K Warm Witte LED-motor met triac-dimming, hoge > 95 CRI voor een nauwkeurige WW-kleurweergave en stille, ventilatorloze werking. Studio Beams zijn Parcans die geschikt zijn voor conventionele verlichting, inclusief vier verschillende lenzen, ideaal voor tentoonstellingen en commerciële verlichting. Pinspots hebben een smalle stralingshoek en zijn ideaal voor het verlichten van kleine voorwerpen en spiegelbollen.

Iedere projector heeft meerdere bestuur opties en meegeleverde of optionele accessoires om de functionaliteiten uit te breiden en te verbeteren. We raden je aan de productpagina's te bekijken voor meer informatie.

De Showtec Par 64 Short Q4-18 is een 18 x 8 watt RGBW LED Par met een 40° vaste spreidingshoek, geschikt voor binnenlocaties. Zijn korte, compacte ontwerp en dubbele beugel zorgen voor een gemakkelijke vloer positionering. De Par 64 Short Q4-18 is handmatig bestuurbaar, maar ook via DMX en master/slave in zowel handmatige, automatische en geluidsgestuurde modus. Uitgerust met een krachtige LED kleurenmotor, dimmer- en stroboscoop functie, kan hij mooie effecten creëren, van levendige- tot pastelkleuren, tot een afstand van maar liefst 30 meter. De Showtec PAR 56 COB RGB wordt geleverd met een 130 cm lange stroomkabel en past in iedere setting met de keuze uit zowel een zwarte en gepolijste uitvoering.
Meer informatie
Merk Showtec
EAN 8717748258571