Showtec - PAR 20 Warm-On-Dim

BESCHIKBAAR
Bel ons op +32 (0)16 23 09 68 voor meer info.
Op voorraad
SKU:
43312
€ 80,95
De Showtec Classic-serie biedt een breed scala aan conventionele cans, LED-Parren en LED-pinspots die geschikt zijn voor binnenlocaties. Elke Parcan-maat, van de kleine Parcan 16 tot de Parcan 64, is beschikbaar voor LED- en conventionele verlichting en is beschikbaar in zowel een zwarte en gepolijste uitvoering. Korte Parcans zijn compact van formaat en passen ideaal rond podia of als vloerspot, terwijl lange Parcans worden gebruikt voor lange-afstand toepassingen. De Showtec Classics variëren van een smalle 3,2 ° tot een brede 90 ° stralingshoek met een optionele of meegeleverde Warm-, Koud Witte, of gekleurde (RGB + W of A) LED.

Elk Warm-On-Dim-armatuur is een Parcan inclusief een 3000 K Warm Witte LED-motor met triac-dimming, hoge > 95 CRI voor een nauwkeurige WW-kleurweergave en stille, ventilatorloze werking. Studio Beams zijn Parcans die geschikt zijn voor conventionele verlichting, inclusief vier verschillende lenzen, ideaal voor tentoonstellingen en commerciële verlichting. Pinspots hebben een smalle stralingshoek en zijn ideaal voor het verlichten van kleine voorwerpen en spiegelbollen.

Iedere projector heeft meerdere bestuur opties en meegeleverde of optionele accessoires om de functionaliteiten uit te breiden en te verbeteren. We raden je aan de productpagina's te bekijken voor meer informatie.

De Showtec Par 20 Warm-On-Dim is een compacte en lichtgewicht 15 watt Warm Witte LED Par met een hoge >95 CRI, geschikt voor binnengebruik. Bij een output van 100 % projecteert hij een Warm Witte 3000 K kleurtemperatuur. Door een externe dimmer te gebruiken, neemt de kleurtemperatuur geleidelijk af tot 1800 K WW licht bij een output van 5 %, zoals bij traditionele tungsten armaturen. De Par 20 Warm-On-Dim werkt op een conventioneel dimbare infrastructuur door zijn Triac Dimming Technologie. Door het gebruik van LED, straalt de Showtec Par 20 Warm-On-Dim geen UV uit en is daarmee veilig te gebruiken in bijvoorbeeld kledingwinkels en galerieën.
Meer informatie
Merk Showtec
EAN 8717748425539