Showtec - PAR 64 LED-100Z-56

BESCHIKBAAR
Bel ons op +32 (0)16 23 09 68 voor meer info.
Op voorraad
SKU:
42531
€ 385,99
De Showtec Classic-serie biedt een breed scala aan conventionele cans, LED-Parren en LED-pinspots die geschikt zijn voor binnenlocaties. Elke Parcan-maat, van de kleine Parcan 16 tot de Parcan 64, is beschikbaar voor LED- en conventionele verlichting en is beschikbaar in zowel een zwarte en gepolijste uitvoering. Korte Parcans zijn compact van formaat en passen ideaal rond podia of als vloerspot, terwijl lange Parcans worden gebruikt voor lange-afstand toepassingen. De Showtec Classics variëren van een smalle 3,2 ° tot een brede 90 ° stralingshoek met een optionele of meegeleverde Warm-, Koud Witte, of gekleurde (RGB + W of A) LED.

Elk Warm-On-Dim-armatuur is een Parcan inclusief een 3000 K Warm Witte LED-motor met triac-dimming, hoge > 95 CRI voor een nauwkeurige WW-kleurweergave en stille, ventilatorloze werking. Studio Beams zijn Parcans die geschikt zijn voor conventionele verlichting, inclusief vier verschillende lenzen, ideaal voor tentoonstellingen en commerciële verlichting. Pinspots hebben een smalle stralingshoek en zijn ideaal voor het verlichten van kleine voorwerpen en spiegelbollen.

Iedere projector heeft meerdere bestuur opties en meegeleverde of optionele accessoires om de functionaliteiten uit te breiden en te verbeteren. We raden je aan de productpagina's te bekijken voor meer informatie.

De Showtec Par 64 LED-100Z 5600 K is een retro 80 watt Daglicht Witte LED Par met een hoge >80 CRI voor een nauwkeurige kleurweergave, geschikt voor binnenlocaties. Zijn handmatige zoom stelt je in staat om de spreidingshoek op 6 verschillende standen te positioneren, van een nauwe 15° hoek tot een brede 32° hoek. De Par 64 LED-100Z 5600 K heeft een 0-100 % dimmer functie met een vergelijkbare werking als die van een traditionele (halogene) armatuur. Hij wordt geleverd met een filterframe voor het toevoegen van een kleurenfilter of diffusie filter en is bestuurbaar via DMX en master/slave. Een barndoor is optioneel om handmatig de output vorm te kunnen geven.
Meer informatie
Merk Showtec
EAN 8717748460424