Showtec - Performer Fresnel Mini Battery

BESCHIKBAAR
Bel ons op +32 (0)16 23 09 68 voor meer info.
Op voorraad
SKU:
33055
€ 567,49
De Showtec Performer serie biedt een breed en compleet assortiment aan theater- en studio verlichtingsarmaturen, bestaande uit Fresnels, Ellipsoidals en House Lights, geschikt voor zowel binnen- en buitenlocaties. Alle Performer projectoren hebben een nauwkeurige kleurweergave (hoge CRI), stille werking, lange levensduur en zijn uiterst betrouwbaar zonder kans op flikkeringen. Een helder, gelijkmatig lichtveld is verzekerd in ieder gewenste kleurtemperatuur, van warm-, daglicht- en koud Witte kleuren tot pittige- en pastelkleuren door geavanceerde kleurmenging. Alle Performer armaturen voldoen aan de hoge kwaliteitsstandaard om te kunnen opereren in theaters, op podia en tijdens tv/video opnames.

De Performer Fresnels projecteren een zacht lichtveld met onscherpe rand, hebben een breed instelbaar zoombereik en zijn voorzien van een dimmer- en stroboscoopfunctie, geschikt voor korte tot middelgrote afstanden. De Performer Profiles zijn Ellipsoidal armaturen met de keuze uit diverse vaste- en zoomlenzen om een nauwkeurig scherpgesteld lichtveld te creëren over een langere afstand. De Performer Pendant armaturen zijn House Lights die perfect blenden met showverlichting voor een optimale sfeer.

Iedere projector biedt meerdere besturingsopties en is voorzien van optionele of meegeleverde accessoires om functionaliteiten uit te breiden en te verbeteren. We raden je aan de productpagina's te bekijken voor meer informatie.

De Showtec Performer Fresnel Mini Battery is een compacte Warm Witte 30 watt LED Spot met een hoge CRI en stille werking, geschikt voor theater en studio toepassingen. Hij projecteert een helder, zacht lichtveld binnen een 12°-40° handmatig verstelbaar zoombereik. De Performer Fresnel Mini Battery werkt op batterijen met een levensduur van 6 uur. Hij is hierdoor uitermate geschikt voor mobiel gebruik. Zijn 5-100 % dimmer functie en optionele barndoor stellen je in staat om de output handmatig te dimmen en vormen.
Meer informatie
Merk Showtec
EAN 8717748466976