Showtec - Performer Pendant 150 Q6

BESCHIKBAAR
Bel ons op +32 (0)16 23 09 68 voor meer info.
Op voorraad
SKU:
33150
€ 1.010,35
De Showtec Performer serie biedt een breed en compleet assortiment aan theater- en studio verlichtingsarmaturen, bestaande uit Fresnels, Ellipsoidals en House Lights, geschikt voor zowel binnen- en buitenlocaties. Alle Performer projectoren hebben een nauwkeurige kleurweergave (hoge CRI), stille werking, lange levensduur en zijn uiterst betrouwbaar zonder kans op flikkeringen. Een helder, gelijkmatig lichtveld is verzekerd in ieder gewenste kleurtemperatuur, van warm-, daglicht- en koud Witte kleuren tot pittige- en pastelkleuren door geavanceerde kleurmenging. Alle Performer armaturen voldoen aan de hoge kwaliteitsstandaard om te kunnen opereren in theaters, op podia en tijdens tv/video opnames.

De Performer Fresnels projecteren een zacht lichtveld met onscherpe rand, hebben een breed instelbaar zoombereik en zijn voorzien van een dimmer- en stroboscoopfunctie, geschikt voor korte tot middelgrote afstanden. De Performer Profiles zijn Ellipsoidal armaturen met de keuze uit diverse vaste- en zoomlenzen om een nauwkeurig scherpgesteld lichtveld te creëren over een langere afstand. De Performer Pendant armaturen zijn House Lights die perfect blenden met showverlichting voor een optimale sfeer.

Iedere projector biedt meerdere besturingsopties en is voorzien van optionele of meegeleverde accessoires om functionaliteiten uit te breiden en te verbeteren. We raden je aan de productpagina's te bekijken voor meer informatie.

De Showtec Performer Pendant Q6 is een 150 watt RGBALC House Light LED Spot met hoge CRI en stille werking, geschikt voor vaste installaties. Hij projecteert een helder, zacht lichtveld binnen een stralingshoek van 30°. Zijn 6-kleuren LED (RGBALC; red, green, blue, amber, lime, cyan) met 48 vooraf ingestelde kleuren zorgt voor een nauwkeurige kleurtemperatuur. Door zijn hoge CRI van 92 is de Performer Pendant Q6 perfect te samen te gebruiken met showlights voor een optimale sfeerbeleving tijdens je voorstelling. Hij is handmatig, via DMX en master/slave te besturen en is dimbaar van 0 tot 100%. Samen met de 6-kleuren LED kun je zo licht met de juiste intensiteit en kleur toevoegen waar nodig. Lenzen die de stralingshoek veranderen, zijn afzonderlijk verkrijgbaar.
Meer informatie
Merk Showtec
EAN 8717748492692