Showtec - Performer Profile 600 Q4

BESCHIKBAAR
Bel ons op +32 (0)16 23 09 68 voor meer info.
Niet op voorraad
SKU:
33061
€ 1.608,09
De Showtec Performer serie biedt een breed en compleet assortiment aan theater- en studio verlichtingsarmaturen, bestaande uit Fresnels, Ellipsoidals en House Lights, geschikt voor zowel binnen- en buitenlocaties. Alle Performer projectoren hebben een nauwkeurige kleurweergave (hoge CRI), stille werking, lange levensduur en zijn uiterst betrouwbaar zonder kans op flikkeringen. Een helder, gelijkmatig lichtveld is verzekerd in ieder gewenste kleurtemperatuur, van warm-, daglicht- en koud Witte kleuren tot pittige- en pastelkleuren door geavanceerde kleurmenging. Alle Performer armaturen voldoen aan de hoge kwaliteitsstandaard om te kunnen opereren in theaters, op podia en tijdens tv/video opnames.

De Performer Fresnels projecteren een zacht lichtveld met onscherpe rand, hebben een breed instelbaar zoombereik en zijn voorzien van een dimmer- en stroboscoopfunctie, geschikt voor korte tot middelgrote afstanden. De Performer Profiles zijn Ellipsoidal armaturen met de keuze uit diverse vaste- en zoomlenzen om een nauwkeurig scherpgesteld lichtveld te creëren over een langere afstand. De Performer Pendant armaturen zijn House Lights die perfect blenden met showverlichting voor een optimale sfeer.

Iedere projector biedt meerdere besturingsopties en is voorzien van optionele of meegeleverde accessoires om functionaliteiten uit te breiden en te verbeteren. We raden je aan de productpagina's te bekijken voor meer informatie.

De Profile 600 is ontworpen als de enige echte vervanging voor de tungsten 750W lamp. Deze Q4-editie heeft ook RGBW 4-in-1 16-bit kleurmenging dat echte rijke kleuren biedt. Het gebruik van kleurfilters is niet meer vereist en elk soort kleurverlichting is mogelijk. De Profile 600 Q4 wordt aangeboden zonder lens. U kunt kiezen uit lenzen met een vaste hoek, 19°, 36° of 50° en 2 zoomlenzen, 15°-30° of 25°-50°. De behuizing is geschikt voor de lenzen van alle grote merken, waardoor u geen bestaande lenzen hoeft te vervangen. Het kan handmatig of met DMX-regeling worden bestuurd. Het is ook geprogrammeerd met een studiostand voor stil gebruik. De Profile 600 is ideaal voor zowel theaters als verhuurbedrijven.
Meer informatie
Merk Showtec
EAN 8717748358776