Showtec - Phantom 250 Spot

BESCHIKBAAR
Bel ons op +32 (0)16 23 09 68 voor meer info.
Op voorraad
SKU:
40081
€ 1.954,15
De Showtec Phantom serie bestaat uit betrouwbare bewegende lichteffecten met hoge prestaties, waaronder diverse Moving Heads (Spot, Wash, Beam, Hybrid en Matrix FX) en een Moving Zoombar. Ze hebben een stijlvol ontwerp en kunnen geweldige (dynamische) optische effecten creëren. Elk Phantom armatuur is eenvoudig handmatig te besturen en heeft meerdere besturingsopties, zoals DMX en master/slave. Niet alleen is iedere Phantom gebruiksvriendelijk, ook kun je ze eenvoudig en snel riggen op het podium dankzij hun compacte en lichtgewicht ontwerp en een Quick Lock beugelsysteem of één-klem bevestiging.

De Phantom serie bestaat uit diverse bewegende showverlichting units. Denk bijvoorbeeld aan de Phantom Spot met een brede spreidingshoek waarmee je een groot oppervlak kunt bedekken met kleurrijke bewegende gobo's. Wil je liever een strakke, gebundelde lichtstraal voor evenementen met een hoog energieniveau, dan kies je voor de Phantom Beam in combinatie met rook of nevel. Een derde Moving Head effect kun je ontdekken in de Phantom Wash, welke een breed instelbare lichtbundel met zachte rand uitstraalt waarvan de meerdere LED's individueel bestuurd kunnen worden. Hij is daardoor geschikt voor levendige kleurmenging op het podium.

De Phantom Hybrid en Matrix FX zijn bijzondere armaturen. Zo kun je de Hybrid gebruiken voor het creëren van zowel een Spot, Wash als Beam effect en heeft de Matrix FX individueel bestuurbare pixels (5 x 5), waarop je animaties, zoals letters en cijfers, duidelijk weer kunt geven.

Iedere fixture biedt meerdere functionaliteiten, effecten en besturingsopties. Ook hebben ze allen een optionele maatwerk flightcase voor veilig en eenvoudig transport. We raden je aan de productpagina's te bekijken voor meer informatie.

De Showtec Phantom 250 Spot is een compacte maar heldere 250 watt Spot Moving Head met diverse functies en effecten, geschikt voor binnenlocaties. De 6 metalen en 1 glazen bi-roterende gobo's + open en twee prisma's (5-facet lineair en 6-facet cirkelvormig) creëren verbluffende beelden. Ze kunnen in verschillende kleurencombinaties worden getoond dankzij de twee kleurenwielen met elk 7 kleuren + wit. Het tweede kleurenwiel is voorzien van 3 correctiefilters, namelijk CTB, ½ CTO en CTO. Hiermee kun je iedere kleur in 3 verschillende tinten weergeven.

De Phantom 250 Spot varieert van een strakke, gefocuste straal tot een breed, zacht wash effect door zijn twee frost-lenzen en gemotorizeerde zoom en focus. Bovendien kun je hem zowel handmatig als via DMX bedienen. W-DMX is optioneel voor een draadloze communicatie.

Naast een compact, stijlvol ontwerp en een eenvoudig quicklock-beugelsysteem, is de Phantom 250 Spot uiterst betrouwbaar en duurzaam. Hierdoor kun je hem snel riggen op het podium, keer op keer.
Meer informatie
Merk Showtec
EAN 8717748516749