Showtec - Phantom Matrix FX

BESCHIKBAAR
Bel ons op +32 (0)16 23 09 68 voor meer info.
Op voorraad
SKU:
40062
€ 1.269,29
De Showtec Phantom serie bestaat uit betrouwbare bewegende lichteffecten met hoge prestaties, waaronder diverse Moving Heads (Spot, Wash, Beam, Hybrid en Matrix FX) en een Moving Zoombar. Ze hebben een stijlvol ontwerp en kunnen geweldige (dynamische) optische effecten creëren. Elk Phantom armatuur is eenvoudig handmatig te besturen en heeft meerdere besturingsopties, zoals DMX en master/slave. Niet alleen is iedere Phantom gebruiksvriendelijk, ook kun je ze eenvoudig en snel riggen op het podium dankzij hun compacte en lichtgewicht ontwerp en een Quick Lock beugelsysteem of één-klem bevestiging.

De Phantom serie bestaat uit diverse bewegende showverlichting units. Denk bijvoorbeeld aan de Phantom Spot met een brede spreidingshoek waarmee je een groot oppervlak kunt bedekken met kleurrijke bewegende gobo's. Wil je liever een strakke, gebundelde lichtstraal voor evenementen met een hoog energieniveau, dan kies je voor de Phantom Beam in combinatie met rook of nevel. Een derde Moving Head effect kun je ontdekken in de Phantom Wash, welke een breed instelbare lichtbundel met zachte rand uitstraalt waarvan de meerdere LED's individueel bestuurd kunnen worden. Hij is daardoor geschikt voor levendige kleurmenging op het podium.

De Phantom Hybrid en Matrix FX zijn bijzondere armaturen. Zo kun je de Hybrid gebruiken voor het creëren van zowel een Spot, Wash als Beam effect en heeft de Matrix FX individueel bestuurbare pixels (5 x 5), waarop je animaties, zoals letters en cijfers, duidelijk weer kunt geven.

Iedere fixture biedt meerdere functionaliteiten, effecten en besturingsopties. Ook hebben ze allen een optionele maatwerk flightcase voor veilig en eenvoudig transport. We raden je aan de productpagina's te bekijken voor meer informatie.

De Showtec Phantom Matrix FX is een 25 x 4 watt RGBW LED 5 x 5 Matrix Moving Head met vaste 45° stralingshoek en volledige Pixel Control voor geweldige visuele effecten en animaties, geschikt voor binnenlocaties. Zijn gobo, animatie en kleuren macro's stellen je in staat dynamische visuals te creëren en kun je er eenvoudig figuren en nummers op weergeven dankzij zijn beschikbare karakter en alfabet voorinstellingen. Een diffuus scherm wordt meegeleverd voor het creëren van een vloeiende animatie weergave.
Meer informatie
Merk Showtec
EAN 8717748425553