Showtec - Power Spot 9 Q5

BESCHIKBAAR
Bel ons op +32 (0)16 23 09 68 voor meer info.
Op voorraad
SKU:
42575
€ 272,25
De Showtec Power Spot serie biedt hoge-kwaliteit RGBWA en RGBWA-UV LED-spot armaturen met flikkervrije, stille en ventilatorloze werking, geschikt voor theater- en studio toepassingen. Ze hebben allemaal een dubbele beugel voor eenvoudige vloer positionering en zijn uitgerust met heldere 10 / 12 W LED's. Power Spot-armaturen zijn ideaal voor het verlichten van een studio of video setting, van pittige kleuren tot koud-, warm- en amber wit, gladde pastelkleuren of zelfs blacklight.

Het grote verschil tussen de verschillende Power Spot armaturen zit hem in de output en kleuren motor, van een middel heldere 30 W RGBWA tot een indrukwekkende 108 W RGBWA-UV spot. Uitgerust met een dimmer- en stroboscoopfunctie, kunnen de armaturen levendige effecten creëren en de locatie precies voldoende verlichten.

Elke Power Spot-armatuur biedt meerdere bestuur opties, functionaliteiten en effecten. We raden je aan de productpagina's te bekijken voor meer informatie.

De Showtec Power Spot 9 Q5 is een 9x 10 watt RGBWA LED Spot met stille werking en zonder lichtflikkeringen, geschikt voor binnenlocaties. Zijn dubbele beugel zorgt voor een eenvoudige vloer positionering en dit maakt hem geschikt voor zowel vaste en mobiele toepassingen. Uitgerust met 5 kleuren (Rood, Groen, Blauw, Wit en Amber), geeft de Power Spot 9 Q5 een prachtige, heldere output, van subtiele pastelkleuren tot pittige kleuren en bijna iedere wit-temperatuur. Zijn kleurenmotor, 0-100 % dimmer- en 0-20 Hz stroboscoopfunctie zijn bestuurbaar via DMX en master/slave in handmatige, automatische of geluidsgestuurde modus met veel ingebouwde programma's. Een 1,5 m stroomkabel wordt meegeleverd.
Meer informatie
Merk Showtec
EAN 8717748317193