Showtec - Shark Combi Spot One

BESCHIKBAAR
Bel ons op +32 (0)16 23 09 68 voor meer info.
Op voorraad
SKU:
45022
€ 531,19
De Showtec Shark-serie biedt veelzijdige bewegende lichteffecten met een hoge output, bestaande uit verschillende soorten moving heads. Elk fixture kan prachtige optische effecten creëren. Ze zien er stijlvol uit en zijn gemakkelijk te vervoeren, vast te zetten en in te stellen dankzij hun lichtgewicht ontwerp, montage met één klem en LED-display met gebruiksvriendelijke bedieningsknoppen en afstandsbediening.

De Shark - The Meg moving heads vallen op door hun krachtige lichtopbrengst en effectmogelijkheden en overtreffen de rest van de serie. Maar de fixtures in de rest van de serie zijn ook zeker niet te onderschatten! Neem bijvoorbeeld de Shark Spots. Zij bestrijken grotere gebieden met prachtige gobo- en spotbeelden. De Shark Beams daarentegen leveren een mooie, strakke, ver reikende bundel met verrassende effecten. Tot slot leveren de Shark Wash-fixtures kleurrijke bewegende lichteffecten met zachte randen, perfect voor een levendige kleurenmix op het podium.

Elk fixture biedt een breed scala aan bedieningsmogelijkheden, functies en effecten. Optionele maatwerk-flightcases zijn ook beschikbaar voor veilig en gemakkelijk transport.

De Showtec Shark Combi Spot is een compacte en betrouwbare 2-in-1 Moving Head met een 30 watt witte Spot en 6 x 8 W RGBW Wash geschikt voor binnenlocaties. Zijn 7 gobo's + open met Gemotoriseerde focus en 7 dichroïsche kleuren + wit met rainbow-flow effect creëert mooie messcherpe optische effecten. Uitgerust met een dimmer, stroboscoop en Gobo-flow en Gobo-shake effecten, kan de Shark Combi Spot One een breed scale aan levende effecten creëren. Alle functies en effecten kunnen worden bestuurd via DMX en master/slave in zowel handmatige, automatische en geluidsgestuurde modus. Daarnaast wordt de Shark Combi Spot One geleverd met een infrarode afstandsbediening voor draadloze point-and-shoot-bediening. Met een enkele druk op de knop kun je geluidsgestuurde of automatische programma's activeren, evenals elke andere beschikbare functie en effect.
Meer informatie
Merk Showtec
EAN 8717748424204