Showtec - Shark Scan One

BESCHIKBAAR
Bel ons op +32 (0)16 23 09 68 voor meer info.
Op voorraad
SKU:
45025
€ 611,05
De Showtec Shark serie bestaat uit diverse bewegende lichteffecten met een hoge output en veel functies, bestaande uit een Scanner, Barrel en meerdere typen Moving Heads (Spot, Wash en Beam). Elk Shark type creëert mooie lichteffecten en heeft een stijlvol ontwerp. Daarnaast zijn ze eenvoudig te transporteren, vast te zetten en in te stellen door hun lichtgewicht ontwerp, een-klem bevestiging en LED scherm met gebruiksvriendelijke knoppen. Een maatwerk flightcase is optioneel.

De Shark serie bestaat uit een divers aanbod Moving Heads, zoals de Shark Spots voor het projecteren van mooie grote gobo's. De Shark Beam FX One aan de andere kant heeft drie roteerbare LED modules die afzonderlijk van elkaar te besturen zijn en scherp gebundelde lichtstralen projecteren. Hiermee kun je unieke en verrassende effecten creëren. Een derde Moving Head effect vind je in de Shark Wash armaturen, die een output creëert met zachte rand, perfect voor levendige kleurmenging op het podium.

De Shark Scanners en Barrels verschillen erg van de Moving Heads, aangezien hierbij de bewegingen worden aangestuurd door enkel een spiegelplaatje of een spiegel cilinder. Het bereik van de pan- en tilt-functie is hierdoor beperkter, maar zorgt daardoor tegelijkertijd wel voor snellere bewegingen. Ook kan de Shark Barrel tot maarliefst 6 bewegende en roterende projecties weergeven dankzij een 3-facet prisma en roteerbare spiegel cilinder. Scanners en Barrels worden vaak gebruikt voor vaste binnenlocaties, zoals in discotheken, zalen en kroegen. Ze zijn daarnaast uitstekend te gebruiken voor mobiele toepassingen.

Iedere armatuur biedt meerdere besturingsopties en heeft een optionele maatwerk flightcase voor veilig en eenvoudig transport. We raden je aan de productpagina's te bekijken voor meer informatie.

De Showtec Shark Scan One is een compacte 100 watt LED Scanner met 7 roterende gobo's + open, 8 kleuren + wit en een 3-facet prisma, geschikt voor binnenlocaties. Alle functies en effecten, waaronder de stroboscoop, dimmer en focus functie zijn te besturen via DMX en master/slave in zowel handmatige, automatische en geluidsgestuurde modus.
Meer informatie
Merk Showtec
EAN 8717748466815