Showtec - Shark Wash One

BESCHIKBAAR
Bel ons op +32 (0)16 23 09 68 voor meer info.
Op voorraad
SKU:
45020
€ 405,35
De Showtec Shark-serie biedt veelzijdige bewegende lichteffecten met een hoge output, bestaande uit verschillende soorten moving heads. Elk fixture kan prachtige optische effecten creëren. Ze zien er stijlvol uit en zijn gemakkelijk te vervoeren, vast te zetten en in te stellen dankzij hun lichtgewicht ontwerp, montage met één klem en LED-display met gebruiksvriendelijke bedieningsknoppen en afstandsbediening.

De Shark - The Meg moving heads vallen op door hun krachtige lichtopbrengst en effectmogelijkheden en overtreffen de rest van de serie. Maar de fixtures in de rest van de serie zijn ook zeker niet te onderschatten! Neem bijvoorbeeld de Shark Spots. Zij bestrijken grotere gebieden met prachtige gobo- en spotbeelden. De Shark Beams daarentegen leveren een mooie, strakke, ver reikende bundel met verrassende effecten. Tot slot leveren de Shark Wash-fixtures kleurrijke bewegende lichteffecten met zachte randen, perfect voor een levendige kleurenmix op het podium.

Elk fixture biedt een breed scala aan bedieningsmogelijkheden, functies en effecten. Optionele maatwerk-flightcases zijn ook beschikbaar voor veilig en gemakkelijk transport.

De Showtec Shark Wash One is een compacte en betrouwbare 7 x 12 watt RGBWA-UV LED Wash Moving Head met een vaste 25° spreidingshoek, geschikt voor locaties met een laag plafond. Zijn dimmer en stroboscoop effecten kunnen worden bestuurd via DMX en master/slave in zowel handmatige, automatische en geluidsgestuurde modus. Daarnaast wordt de Shark Wash one geleverd met een infrarode afstandsbediening voor draadloze point-and-shoot-bediening. Met een enkele druk op de knop kun je geluidsgestuurde of automatische programma's activeren, evenals elke andere beschikbare functie en effect.
Meer informatie
Merk Showtec
EAN 8717748424235