Showtec - Spectral 300 MKIII Q4

BESCHIKBAAR
Bel ons op +32 (0)16 23 09 68 voor meer info.
Op voorraad
SKU:
43561
€ 235,95
De Showtec Spectral serie bestaat uit een reeks betrouwbare en duurzame spots die voldoen aan de hoge kwaliteit en functionaliteiten die vereist zijn bij festivals en vaste evenementenlocaties. Alle spectral spots hebben een hoge output, nauwkeurige kleurtemperatuur, stille werking en een stevig, compact ontwerp. De Spectral armaturen verschillen erg in eigenschappen, van een Warm Witte LED Spot met vaste spreidingshoek tot een RGBW LED Spot met een brede gemotoriseerde spreidingshoek en 2-sectie besturing. Je ziet ze hierdoor terug op ieder festival!

Sommige Spectral armaturen zijn bedoeld voor binnenlocaties en anderen hebben een IP65 certificering en zijn geschikt voor buitengebruik. Dankzij een dimmer- en stroboscoopfunctie zijn de meeste Spectral armaturen uitermate geschikt voor kleurmenging op het podium, van pittige- tot witte- en pastelkleuren. Voor iedere setting is een geschikte oplossing te bedenken.

Iedere projector heeft meerdere besturingsopties en is voorzien van optionele accessoires om functionaliteiten uit te breiden en te verbeteren. We raden je aan de productpagina's te bekijken voor meer informatie.

De Showtec Spectral 300 MKIII Q4 is een compacte 20 watt RGBW LED Spot geschikt voor binnenlocaties. Elke functie en effect, waaronder zijn dimmer- en stroboscoop functie en kleurenmotor, is te bedienen via DMX en master/slave in zowel handmatig bestuurbare- en Auto modus. De Showtec Spectral 300 MKIII projecteert een zacht gekleurd lichtveld met een vaste 12° spreidingshoek. Zijn compact 1,9 kg ontwerp is ideaal voor snelle rigging op het podium.
Meer informatie
Merk Showtec
EAN 8717748479273