Showtec - Spectral M800 Q4 Tour

BESCHIKBAAR
Bel ons op +32 (0)16 23 09 68 voor meer info.
Op voorraad
SKU:
43570
€ 470,69
De Showtec Spectral serie bestaat uit een reeks betrouwbare en duurzame spots die voldoen aan de hoge kwaliteit en functionaliteiten die vereist zijn bij festivals en vaste evenementenlocaties. Alle spectral spots hebben een hoge output, nauwkeurige kleurtemperatuur, stille werking en een stevig, compact ontwerp. De Spectral armaturen verschillen erg in eigenschappen, van een Warm Witte LED Spot met vaste spreidingshoek tot een RGBW LED Spot met een brede gemotoriseerde spreidingshoek en 2-sectie besturing. Je ziet ze hierdoor terug op ieder festival!

Sommige Spectral armaturen zijn bedoeld voor binnenlocaties en anderen hebben een IP65 certificering en zijn geschikt voor buitengebruik. Dankzij een dimmer- en stroboscoopfunctie zijn de meeste Spectral armaturen uitermate geschikt voor kleurmenging op het podium, van pittige- tot witte- en pastelkleuren. Voor iedere setting is een geschikte oplossing te bedenken.

Iedere projector heeft meerdere besturingsopties en is voorzien van optionele accessoires om functionaliteiten uit te breiden en te verbeteren. We raden je aan de productpagina's te bekijken voor meer informatie.

De Showtec Spectral M800 Q4 Tour is een solide en betrouwbare 14 x 5 watt RGBW LED Spot geschikt voor binnenlocaties. Deze armatuur heeft een ProPower en een 3- en 5-polige DMX aansluiting. Elke functie en effect, waaronder zijn dimmer- en stroboscoopfunctie en kleurenmotor, is bestuurbaar via DMX en master/slave in zowel Handmatige en Automatische modus. De Showtec Spectral M800 Q4 Tour projecteert een zacht gekleurd lichtveld met een vaste vaste 16° spreidingshoek. Zijn stille, ventilatorloze werking en sterk 4,8 kg ontwerp maakt het een erg populaire Spot die je op bijna iedere lichtshow, evenement en festival in Europa terugziet.
Meer informatie
Merk Showtec
EAN 8717748418234