Showtec - Studio Beam 575

BESCHIKBAAR
Bel ons op +32 (0)16 23 09 68 voor meer info.
Op voorraad
SKU:
30657
€ 168,19
De Showtec Classic-serie biedt een breed scala aan conventionele cans, LED-Parren en LED-pinspots die geschikt zijn voor binnenlocaties. Elke Parcan-maat, van de kleine Parcan 16 tot de Parcan 64, is beschikbaar voor LED- en conventionele verlichting en is beschikbaar in zowel een zwarte en gepolijste uitvoering. Korte Parcans zijn compact van formaat en passen ideaal rond podia of als vloerspot, terwijl lange Parcans worden gebruikt voor lange-afstand toepassingen. De Showtec Classics variëren van een smalle 3,2 ° tot een brede 90 ° stralingshoek met een optionele of meegeleverde Warm-, Koud Witte, of gekleurde (RGB + W of A) LED.

Elk Warm-On-Dim-armatuur is een Parcan inclusief een 3000 K Warm Witte LED-motor met triac-dimming, hoge > 95 CRI voor een nauwkeurige WW-kleurweergave en stille, ventilatorloze werking. Studio Beams zijn Parcans die geschikt zijn voor conventionele verlichting, inclusief vier verschillende lenzen, ideaal voor tentoonstellingen en commerciële verlichting. Pinspots hebben een smalle stralingshoek en zijn ideaal voor het verlichten van kleine voorwerpen en spiegelbollen.

Iedere projector heeft meerdere bestuur opties en meegeleverde of optionele accessoires om de functionaliteiten uit te breiden en te verbeteren. We raden je aan de productpagina's te bekijken voor meer informatie.

De Showtec Studio Beam 575 is een compacte Spot met G9.5 fitting voor een lamp tot 600 watt, geschikt voor binnenlocaties. Hij wordt geleverd inclusief 4 verschillende lenzen, een filterframe en een 30 cm stroomkabel. Een barndoor is optioneel om handmatig zijn output vorm te kunnen geven.

Let op! De lenzen met een smalle spreidingshoek kunnen niet worden gebruikt in combinatie met lichtfilters.
Meer informatie
Merk Showtec
EAN 8717748009449