Herstellingen


Onderhoud 

Herstellingen

Heeft u een vaste installatie die een onderhoud nodig heeft dan plannen wij dat graag in. We maken graag een afspraak om samen met u naar een moment te zoeken waarop het onderhoud kan uitgevoerd worden.

Als het gaat om een installatie in een zaak dan passen wij ons steeds aan aan de openingsuren om zo weinig mogelijk tot last te zijn van de klanten.

Indien er een toestel moet hersteld worden kunnen we dit ook steeds terug meenemen naar Sonora om daar de herstelling uit te voeren en eventueel een reservetoestel in de plaats te zetten.

Is het defecte toestel bij ons aangekocht en onder garantie dan brengen wij het kosteloos naar onze leverancier en gaan zij de reparatie uitvoeren. Is het toestel niet meer onder garantie dan gaan wij het nog steeds voor u nakijken en repareren.

Heeft u het toestel niet bij ons aangekocht dan gaan we eerst overleggen met onze techniekers vooraleer we het toestel aannemen. We vinden het zeer belangrijk om met originele wisselstukken te werken en als we niet in de mogelijkheid zijn om deze aan te kopen dan kiezen we er liever voor om de herstelling niet uit te voeren.