Wie zijn we

Face your fears, live your dreams!

Al van in het prille begin wist ik dat ons leven niet "saai" ging worden, dromen achterna gaan en oplossingen zoeken in plaats van te blijven stilstaan voor een gesloten deur was al jaren de levenswijze van mijn man, Denis Vanrijkel.

Samen wisten we al heel snel dat werken voor "een baas " niet iets was wat we heel ons leven gingen volhouden. Dat we in de muziekwereld gingen terechtkomen was eerder wel een verrassing.

Met een geluidstechnicus als vader ben ik opgegroeid in de muzikale wereld en Denis was in zijn tienerjaren actief bezig met geluid en licht op fuiven en feestjes en op de lokale radio.

Op familiefeestjes was dit een fijn gespreksonderwerp maar verder dan dat ging het niet, gelukkig, want die mannen van de muziek zijn niet veel thuis...

Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan en de muzikale microbe bleef in ons lichaam zitten, Denis ging freelancen voor mijn vader en mijn broer en zo werd "de muziek" weer een deel van ons leven.

Twee kindjes verder kregen we de kans om een audiozaak in Leuven over te nemen en natuurlijk hebben we dit niet zomaar laten passeren. Na veel gepuzzel vielen de stukjes in elkaar, Denis minderde zijn activiteit als consultant en ik ging minder werken in de zorg, en zo werden we zakenpartners.

Waar maken wij het verschil voor u

Ons team bestaat uit een gevarieerde ploeg van zowel vaste werknemers als freelancers.

Onze activiteiten en de wensen van onze klanten zijn zo uiteenlopend dat we voor iedere specialiteit wel iemand achter de hand hebben.

Je kan als mens niet alles weten, en daarom vullen onze medewerkers elkaar perfect aan zodat we van elke opdracht een succes kunnen maken.

Sonora & Auvicom

Op de valreep van 2020, en niet zonder enige trots, kondigen Sonora en Auvicom hun doorgedreven samenwerking aan.

Met een partner als Auvicom, één van de grootste audiovisuele bedrijven in België, kunnen we rekenen op een hooggekwalificeerd team om zo grotere en meer complexe AV-projecten aan te kunnen bieden.