Als trotse partner van AlphaTheta, viert Sonora de innovatieve geest en de toekomstgerichte visie die AlphaTheta belichaamt. Sinds onze samenwerking die teruggaat tot de dagen van de baanbrekende CDJ-500, een symbool van technologische vooruitgang en culturele invloed, hebben we samen met AlphaTheta aan de vooravond gestaan van revolutionaire ontwikkelingen in de wereld van muziek en DJ'ing. 

In 2024, een markant jaar waarin AlphaTheta haar 9e verjaardag viert als onafhankelijke entiteit los van Pioneer Corporation, delen we de trots en enthousiasme voor de aankomende lancering van nieuwe producten. Deze innovaties, gedragen door het AlphaTheta merk, beloven niet alleen een voortzetting van kwaliteit en innovatie maar ook een manifestatie van groei en diversiteit. Het logo van AlphaTheta, symbool voor de samensmelting van verschillende energieën, resoneert met onze missie bij Sonora om via muziek een brug te slaan tussen verschillende culturen en gemeenschappen.

Als Sonora staan we klaar om deze nieuwe hoofdstukken samen met AlphaTheta te beleven, onze klanten te inspireren en te ondersteunen met de nieuwste technologieën en ervaringen die AlphaTheta en Pioneer DJ te bieden hebben. We zijn toegewijd aan de voortdurende evolutie, het stimuleren van de muziekindustrie en cultuur, en het omarmen van nieuwe uitdagingen, terwijl we onze gezamenlijke missie nastreven: One Through Music.

We kijken uit naar een vruchtbaar partnerschap en een schitterend muziekjaar met AlphaTheta, en we zijn vereerd om deze reis voort te zetten, gedreven door onze passie voor muziek en innovatie.