Sonora is uw specialist in professioneel geluid, licht en beeld

Bij Sonora hechten we veel belang aan een goede service doorheen heel het proces.

Wil je iets kopen, huren, organiseren, laten herstellen of weet je nog niet goed wat je wilt ? We zorgen steeds voor een duidelijke uitleg en we gaan u zo goed mogelijk begeleiden.

 

Onze deuren zijn open op maandag en vrijdag van 14u tot 18u en we zijn telefonisch bereikbaar op weekdagen van 9u tot 18u.

 

Maak je graag een afspraak ? Dat kan, bel of mail ons en we ontvangen je graag in ons gebouw aan de vaart in Wilsele op weekdagen tussen 9u en 18u.

 

 

Verhuur

Bij Sonora verhuren we licht, geluid en beeldmateriaal. We hebben 2 formules, enerzijds kan je het gehuurde materiaal komen afhalen in de winkel en zorg je zelf voor de op-en afbouw en breng je het materiaal terug. Anderzijds kan je er voor kiezen dat wij het materiaal komen leveren en opstellen en nadien weer komen afbreken.

Ons materiaal is steeds goed onderhouden en zeer gebruiksvriendelijk.

 

B2B

Zoekt u een partner voor een event of een vergadering, wij helpen u graag met het audiovisuele luik. Onze project manager bespreekt graag met u de mogelijkheden zodat u zich over dat stuk al geen zorgen hoeft te maken.

Sonora is ook uw geschikte partner voor het inrichten en onderhouden van uw vergaderzaal, polyvalente ruimte of showroom. Wij bieden audiovisuele oplossingen op maat en out of the box denken gaan we zeker niet uit de weg.