Sonora is uw specialist in professioneel geluid, licht en beeld

Bij Sonora hechten we veel belang aan een goede service doorheen heel het proces.

Wil je iets kopen, huren, organiseren, laten herstellen of weet je nog niet goed wat je wilt ? We zorgen steeds voor een duidelijke uitleg en we gaan u zo goed mogelijk begeleiden.

Wilt u liever eens langskomen in onze winkel ? Dat kan, we zijn gevestigd aan de vaart in Leuven, vlak bij de autostrade.

 

Verhuur

Bij Sonora verhuren we licht, geluid en beeldmateriaal.

We hebben 2 formules, enerzijds kan je het gehuurde materiaal komen afhalen in de winkel en zorg je zelf voor de op-en afbouw en breng je het materiaal terug. Anderzijds kan je er voor kiezen dat wij het materiaal komen leveren en opstellen en nadien weer komen afbreken.

Ons materiaal is steeds goed onderhouden en zeer gebruiksvriendelijk.

 

Onze zakelijke oplossingen

Zoekt u een partner voor een event of een vergadering, wij helpen u graag met het audiovisuele luik. Onze project manager bespreekt graag met u de mogelijkheden zodat u zich over dat stuk al geen zorgen hoeft te maken.

Sonora is ook uw geschikte partner voor het inrichten en onderhouden van uw vergaderzaal, polyvalente ruimte of showroom. Wij bieden audiovisuele oplossingen op maat en out of the box denken gaan we zeker niet uit de weg.

HIFI

Een goed nummer valt of staat met een goede klank, of je nu op een live concert aanwezig bent of bij je thuis aan het genieten bent. We zijn verdeler van het merk KLIPSCH en zij bieden zeer veel mogelijkheden voor thuisinstallaties, zowel binnen als buiten. We zijn volop bezig met het inrichten van onze belevingsruimte waar u volop kan genieten van deze unieke sound. 

Aarzel niet om meer info te vragen over deze producten en voor de demo's kunnen we steeds terecht bij onze leverancier zolang onze eigen ruimte nog in opbouw is.