Realisaties

We zijn niet aan ons proefstuk toe!  Doorheen de jaren realiseerden wij tal van succesvolle projecten. Heronder vind je alvast een paar voorbeelden. Wil je meer specifiek weten waar onze specialiteit ligt? Neem dan zeker contact op voor een babbel!


Meer weten?

Sportoase

We rustten alle danszalen uit met geluid en belichting en de spinning ruimtes met pixel strips. In Deurne installeerden we op beide schaatsbanen een community audiosysteem.

Bij Sportoase in Leuven voorzien we ook alle audiovisuele ondersteuning bij de events.

Terumo

Bij Terumo in Haasrode installeerden we een nieuw omroepsysteem ter vervanging van het oude Televic systeem.

Holsbeek

De gemeente Holsbeek doet al jaren beroep op ons voor hun audiovisuele vragen. Wij rustten de sporthal uit met een begrensd audiosysteem, zodat de buurtbewoners op beide oren slapen. Daarnaast richtten we een multifunctionele ruimte in met projectie en surround geluid.

Mokkatoff

Voor het beste ijsje moet je in Tervuren bij Mokkatoff zijn. We plaatsten hier een Klipsch audiosysteem met een Xenox muziekspeler.

Mazda Europe

Het distributiemagazijn langs de N16 te Willebroek voorziet heel Europa van wisselstukken. We rustten dit magazijn en de cafetaria uit met een Audac MTX matrix, bijhorende 100V versterkers en Alti luidsprekers.

Fleddy Melculy

Sinds de corona pandemie verzorgen we de lichtset die meereist met Vlaanderens' meest populaire metalband.

Irish College Leuven

Ontdek een charmant en authentiek kader voor je meeting, congres of bedrijfsfeest in hartje Leuven. Hier worden regelmatig hybride events georganiseerd.


VRT - Radiohuis Leuven

Tussen de Grote Markt en de Muntstraat vind je het Radiohuis. De studio mochten we uitrusten met Led strips om een gezellige sfeer te creëren. In de event hall bieden we technische ondersteuning bij presentaties, meetings, congressen, etc.

Enkele sfeerbeelden

Wat speelt er in de wereld van licht, beeld en geluid?


Blijf op de hoogte