AB Inbev control room videowall door Sonora

Aankoop en installatie

Onze diensten omvatten het ontwerp, de aankoop en de installatie van audiovisuele systemen voor een waaier aan ruimtes:

  • Vergaderzalen. Wij creëren op maat gemaakte AV-oplossingen die de samenwerking en communicatie binnen teams versterken.
  • Auditoria. Voor grotere ruimtes zorgen onze systemen ervoor dat elke presentatie vlekkeloos verloopt, met kristalhelder beeld en geluid.
  • Control Rooms. Wij realiseren naadloze videowanden om bijvoorbeeld je productieprocessen in kaart te brengen.
  • Huddle Rooms. Optimaliseer je kleine ruimtes met AV-technologie dat snel en efficiënt teamwerk faciliteert.
  • Studio's. Of het nu gaat om opname- of uitzendstudio's, wij leveren de technologie die nodig is om professionele content te produceren.


Een installatieproject?

Technische support voor events

Sonora BV biedt volledige technische ondersteuning voor allerlei events:

  • Vergaderingen en hybride meetings. Zorg ervoor dat zowel fysieke als online deelnemers effectief participeren via onze betrouwbare AV-systemen.
  • Congressen. Onze geavanceerde technische oplossingen garanderen van begin tot eind een soepel verloop van je congres. 
  • Livestreams en presentaties. Verbreed je bereik met behulp van onze streamingdiensten die zorgen voor heldere en continue uitzendingen.
  • Concerten en bedrijfsfeesten. Laat je events tot leven komen met ons hoogwaardige geluid en verlichting. Sfeer gegarandeerd!


Verhuuropties

De Sonora videoregie bij het VRT radiohuis
Herstelling van een all-in-one DJ controller

Toegewijde service


Service staat bij Sonora centraal. Wij begrijpen het belang van betrouwbaarheid en ondersteuning in de audiovisuele industrie. Ons team zorgt ervoor dat jouw technologie optimaal functioneert, zodat je je enkel hoeft te concentreren op de inhoud en uitvoering van je event.


Ontdek de mogelijkheden

On​tzorging

Bij Sonora nemen we de tijd om jouw specifieke behoeften te begrijpen, zodat we de juiste oplossingen bieden die je wensen overtreffen. Van initiële concepten tot de uiteindelijke realisatie: wij beheren alle details zodat jij zorgeloos je doel bereikt.


Neem contact op


Meer dan 25 jaar ervaring


Bij Sonora begrijpen we de essentiële rol die technologie speelt in communicatie en events. Al sinds 1996 zijn we jouw gespecialiseerd audiovisuele partner. We bieden uitgebreide oplossingen die zijn aangepast aan jouw specifieke bedrijfsbehoeften. Van aankoop en installatie van hoogwaardige AV-systemen tot volledige technische ondersteuning van je evetns, wij staan klaar om elk project naadloos en effectief te laten verlopen.


Lees meer

Sonora Visitekaartje