Antari - W-530D

BESCHIKBAAR
Bel ons op +32 (0)16 23 09 68 voor meer info.
Op voorraad
SKU:
60781
€ 1.063,59
De W-serie Stage Foggers van Antari zijn ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen van podium en touring, ideaal om te worden gebruikt voor zeer grote zalen, buitenevenementen, filmproductie en vele andere toepassingen. De precisie ligt bij de opto-elektronische vloeistofsensor (OPTO). Wanneer er onvoldoende vloeistof wordt gedetecteerd, zal de pomp stoppen met werken en zal de productie van mist worden stopgezet totdat de pomp het bijvullen van de vloeistof weer detecteert. De W-serie is uitgerust met een digitale LCD-regelmodule, waarmee de gebruikers de volumeregeling, de timerregeling en de DMX-functies nauwkeurig kunnen instellen.

De W-Serie van Antari transformeert de digitale draadloze bediening van de machine-navigatie van het podium effect in een eenvoudige, natuurlijke bediening van de hand en de vingers. Deze hoogwaardige serie is speciaal geüpgraded voor professionele gebruikers die een echte "Plug-In and Play"-bediening voor podiumnevelmachines eisen. Alle onnodige draden worden geëlimineerd, waardoor u een zendcontroller in de hand hebt om de commando's uit te sturen.
De innovatieve smart-intelligentie ligt bij het aanleren van de draadloze functie. De ontvanger kan tot 5 frequenties onthouden en kan signalen van elke geregistreerde zender ontvangen. Naast de bijgeleverde draadloze bediening is hij ook uitgerust met onboard Wireless DMX van Wireless Solutions Sweden.
Een vierkante, duurzame behuizing die de W-serie een verfijnde uitstraling geeft en het transport vergemakkelijkt. Het ontwerp biedt bescherming tegen druppels water of gemorste dranken. Er zijn twee professionele versies: W-515 (1500W) en W-530 (3000W).
Meer informatie
Merk Antari
EAN 8717748360021