DMT - Proscreen Manual

BESCHIKBAAR
Bel ons op +32 (0)16 23 09 68 voor meer info.
Op voorraad
SKU:
100353
€ 361,79
De DMT Proscreen-serie biedt een eenvoudig maar elegant ontwerp, met functionaliteit als hoogste prioriteit. Deze volgende generatie Proscreen-serie maakt gebruik van een nieuwe structuur uit één stuk aluminiumlegering. De nieuwe structuur verhoogt de integriteit van de constructie aanzienlijk en zorgt voor een strakkere constructie, waardoor het scherm steviger is en een soepele werking heeft.
Innovatieve en eenvoudige installatiemethoden zijn geschikt voor alle soorten omgevingen.

Alle Proscreen-schermen hebben een matte witte stof. De geweven glasvezellaag van het doek wordt gebruikt als ruggengraat van de gehele schermstructuur.
Met deze laag hebben de matte witte doeken van DMT een rekkracht van minder dan 1% en een veel langere levensduur dan gewone materialen. De glasvezelrug zal geen rimpels of golven veroorzaken als gevolg van veranderingen in temperatuur, luchtvochtigheid of sleepkrachten.
De behandelde en speciaal ontworpen oppervlaktelaag van de stof zorgt voor levendige en dynamische reflecties. De gebruikte microdots en materialen helpen bij het creëren van beelden, die hoog in contrast en rijk aan kleur zijn.
De kijkhoek van het matte witte doek is 160° bij 1,0 gain.

De DMT Proscreen Manual is een handmatig instelbare roll up beamer projectiescherm geschikt voor frontprojecties op plaatsen zoals thuisbioscopen, scholen en vergaderruimtes. De DMT Proscreens zijn te allen tijde comfortabel te gebruiken dankzij zijn Speed Reducing en Self Lock systemen (SR/SL).

Het rolmechanisme reageert langzaam en soepel. Dit zorgt voor een gelijkmatige en comfortabele rolsnelheid. Daarnaast kun je het scherm eenvoudig in iedere positie vastzetten door middel van het 'Self Lock' systeem. Zo blokkeert het rolmechanisme zichzelf indien je drie seconden lang de gewenste positie aanhoudt.

DMT Proscreen schermen zijn beschikbaar in diverse maten, van 72 inch tot 120 inch. Iedere maat is beschikbaar in de ratio's 4:3 en 16:9. Door het praktische ontwerp kun je hem zowel tegen de muur als plafond plaatsen.
Meer informatie
Merk Dmt
EAN 8717748215499