Showtec - Phantom 12R Hybrid

BESCHIKBAAR
Bel ons op +32 (0)16 23 09 68 voor meer info.
Op voorraad
SKU:
40080
€ 2.213,09
De Showtec Phantom serie bestaat uit betrouwbare bewegende lichteffecten met hoge prestaties, waaronder diverse Moving Heads (Spot, Wash, Beam, Hybrid en Matrix FX) en een Moving Zoombar. Ze hebben een stijlvol ontwerp en kunnen geweldige (dynamische) optische effecten creëren. Elk Phantom armatuur is eenvoudig handmatig te besturen en heeft meerdere besturingsopties, zoals DMX en master/slave. Niet alleen is iedere Phantom gebruiksvriendelijk, ook kun je ze eenvoudig en snel riggen op het podium dankzij hun compacte en lichtgewicht ontwerp en een Quick Lock beugelsysteem of één-klem bevestiging.

De Phantom serie bestaat uit diverse bewegende showverlichting units. Denk bijvoorbeeld aan de Phantom Spot met een brede spreidingshoek waarmee je een groot oppervlak kunt bedekken met kleurrijke bewegende gobo's. Wil je liever een strakke, gebundelde lichtstraal voor evenementen met een hoog energieniveau, dan kies je voor de Phantom Beam in combinatie met rook of nevel. Een derde Moving Head effect kun je ontdekken in de Phantom Wash, welke een breed instelbare lichtbundel met zachte rand uitstraalt waarvan de meerdere LED's individueel bestuurd kunnen worden. Hij is daardoor geschikt voor levendige kleurmenging op het podium.

De Phantom Hybrid en Matrix FX zijn bijzondere armaturen. Zo kun je de Hybrid gebruiken voor het creëren van zowel een Spot, Wash als Beam effect en heeft de Matrix FX individueel bestuurbare pixels (5 x 5), waarop je animaties, zoals letters en cijfers, duidelijk weer kunt geven.

Iedere fixture biedt meerdere functionaliteiten, effecten en besturingsopties. Ook hebben ze allen een optionele maatwerk flightcase voor veilig en eenvoudig transport. We raden je aan de productpagina's te bekijken voor meer informatie.

De Showtec Phantom 12R Hybrid is een heldere en veelzijdige 300 watt hybride moving head voor een naadloze overgang van Beam naar Spot naar Wash. Met zijn brede gemotoriseerde zoom (2,2 ° - 48,8 °), focus en frost kun je veelzijdige effecten creëren. Namelijk van een strakke gefocusseerde bundel en een brede gobo-projectie tot een zacht wash-effect.

De Phantom 12R Hybrid kan verbluffende visuele effecten creëren. Hij is namelijk uitgerust met 17 vaste metalen gobo's en 8 verwijderbare roterende glazen gobo's + open. Bovendien heeft het twee prisma's van 8 en 24 facetten die gelijktijdig kunnen worden gebruikt voor dynamische projecties. Al deze effecten kunnen worden weergegeven in 12 dichroïsche kleuren + wit.

Ondanks de hoogwaardige en veelzijdige functionaliteiten is de Phantom 12R Hybrid zeer snel en eenvoudig te riggen op het podium. Hij is namelijk voorzien van quick lock beugels en je hebt de mogelijkheid om te kiezen voor een W-DMX verbinding (draadloos).

Let op! Je hebt een externe W-DMX-module nodig om de draadloze functie te gebruiken. Deze wordt niet standaard meegeleverd.
Meer informatie
Merk Showtec
EAN 8717748516756