Showtec - Power Extension End Cap for Cameleon

BESCHIKBAAR
Bel ons op +32 (0)16 23 09 68 voor meer info.
Op voorraad
SKU:
42698
€ 2,60
De Showtec Cameleon serie biedt IP65-geclassificeerde Floodlights, Light-bars en Spots, van pittige- tot pastelkleuren of helder wit, geschikt voor binnen- en buitenlocaties. De Cameleon-armaturen zijn perfect voor het mixen van kleuren op het podium en voor het verlichten van objecten dankzij hun DMX en master/slave regelbare kleur-, dim- en stroboscoopfunctie. Elk Cameleon-armatuur heeft een compact, chique ontwerp, een krachtige output en stille (ventilatorloze) werking. Ze worden geleverd met een snel vast te zetten montagebeugel en allen IP65-geclassificeerd, waardoor de Cameleon-kleuren ook op elke regenachtige dag worden gegarandeerd.

Alle projectoren bieden verschillende effecten en hebben meegeleverde of optionele accessoires om functionaliteiten uit te breiden en te verbeteren. We raden je aan de productpagina's te bekijken voor meer informatie.

De Showtec Stroom Verleng Eindkap voor Cameleon is een IP65 gecertificeerde eindkap set om de stroomconnectoren van je Cameleon armaturen te beschermen tegen stof- en waterschade. Wanneer je meerdere armaturen met elkaar verbindt, blijft de stroomuitgang van de laatste unit open. Met deze eindkap kun je ook deze unit bescherming bieden volgens IP65 normen.
Meer informatie
Merk Showtec
EAN 8717748300539